flyLAL pradės tiesioginius skrydžius į Budapeštą ir Madridą

Lietuvos skrydžių bendrovė „flyLAL“ spalio mėnesį pradės tiesioginius skrydžius į Ispanijos sostinę Madridą ir Vengrijos sostinę Budapeštą. „flyLAL“ vienintelė Baltijos šalyse tiesiogiai skraidins keleivius į šiuos miestus.

„Įgyvendindami savo strategiją vystyti Lietuvos skrydžių rinką, plečiame skrydžių geografiją ir pradedame du naujus reisus. Esame vienintelė Baltijos šalyse skrydžių bendrovė, tiesiogiai skraidysianti į Madridą ir Budapeštą. Abu šie miestai yra geografiškai svarbūs tranzito taškai Centrinėje ir Pietų Europoje, per kuriuos mūsų keleiviai galės patogiai keliauti toliau. Pradėjus šiuos skrydžius „flyLAL“ keleiviai turės daug platesnes galimybes per trumpiausią laiką pasiekti kelionės tikslą“, – sakė „flyLAL“ generalinis direktorius Vytautas Kaikaris.

Pasak jo, Budapeštas yra vienas iš miestų, per kuriuos patogu pasiekti Balkanų regiono šalis ir Centrinę Europą – Rumuniją, Bulgariją, Makedoniją, Serbiją, Slovėniją, Graikiją, Šveicariją ir kt. Madridas yra svarbus skrendantiems ne tik į sostinę, bet ir į kitus Ispanijos miestus – Barseloną, Alikantę, Malagą, taip pat tiems, kurie tęs kelionę į Centrinės ir Lotynų Amerikos šalis. „flyLAL“ vadovo įsitikinimu, naujos kryptys bus svarbios verslo keleivių segmentui, turistams ir kitiems keliautojams.

Bilietai į šiuos du naujus reisus jau parduodami. Palankiausios kainos – bilietus įsigyjantiems www.flylal.com iš anksto. Iš Vilniaus į Budapeštą „flyLAL“ skrydis kainuos nuo 283 Lt su oro uosto mokesčiais, bilietai iš Vilniaus į Madridą kainuos nuo 333 Lt su oro uosto mokesčiais.

„Labai nuoširdžiai džiaugiuosi nauju tiesioginiu reisu iš Vilniaus į Budapeštą, manau, šis skrydis suartins mūsų žmones, padės plėtoti verslą ir pažinti mūsų šalių kultūras. Linkiu „flyLAL“ bendrovei kuo geriausios kloties išnaudojant šią naują galimybę“, – sakė Vengrijos ambasadorius Lietuvoje Peter Noszko-Horvath.

Į Budapeštą lėktuvai skris tris kartus per savaitę – antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais, kelionė truks 2 valandas.

„Ispanijos turizmo informacijos centras sveikina „flyLAL“ pradėjus skrydžius į Madridą. Šie skrydžiai suteiks platesnes galimybes pažinti turistinį ir kultūrinį Madridą. Tiesioginiai reisai padės plėsti ir verslo atstovų bendradarbiavimą. Lietuvos gyventojams atsivers galimybė per Madridą pasiekti dar neatrastus Ispanijos kultūros ir gastronomijos lobius“, – kalbėjo Ispanijos Misijos vadovo pavaduotoja Monica Colomer.

Į Madridą Lietuvos bendrovės lėktuvai skraidys tris kartus per savaitę – pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais, kelionė truks 4 valandas.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.71950006sec.