Žiemos sezonu – platesnė flyLAL skrydžių geografija ir daugiau elektroninių paslaugų

Artėjant žiemos skrydžių sezonui, Lietuvos skrydžių bendrovė flyLAL pristatė pagrindines savo veiklos kryptis ir plėtros strategiją. flyLAL sieks ir toliau išlikti lydere Lietuvos rinkoje, pasiūlys dvi naujas kryptis, suteiks daugiau galimybių skraidyti po visą pasaulį, vykdys daugiau užsakomųjų skrydžių ir siūlys dar daugiau elektroninių paslaugų portale www.flylal.com

Žiemos skrydžių sezonas prasidės šių metų spalio 26 d. ir truks iki 2009 m. kovo 29 d.

Siekdama sudaryti sąlygas savo keleiviams patogiai pasiekti pačius įvairiausius pasaulio miestus flyLAL intensyviai plečia bendradarbiavimą su kitomis oro bendrovėmis ir rinkai pasiūlys dar daugiau jungiamųjų skrydžių.

„Kai verslo ir poilsinių kelionių maršrutai driekiasi vis plačiau, apsiriboti kaimyninių šalių ar tik Europos miestais nebegalime. flyLAL jau dabar bendradarbiauja su 21 pasaulio skrydžių bendrove ir keleiviams siūlo patogius skrydžius palankiausiomis kainomis į daugiau nei 300 pasaulio miestų. Manome, kad ši plėtros strategija labai naudinga mūsų keleiviams, nes mes sudarome sąlygas per trumpiausią laiką patogiai pasiekti ne tik Europą, bet ir Ameriką, Azijos šalis“, – teigia flyLAL generalinis direktorius Vytautas Kaikaris.

Pasak jo, būtent platesnė skrydžių geografija turėtų lemti keleivių pasirinkimą keliauti su „flyLAL“ žiemos sezonu.
„Pateikę daugiau skrydžių krypčių vasaros sezonu, sulaukėme didesnio keleivių skaičiaus, tapome sparčiausiai augančia oro bendrove Baltijos šalių regione ir įsiveržėme į lyderio poziciją Tarptautiniame Vilniaus oro uoste. Tikimės, kad pasirinkta strategija plėsti skrydžių geografiją pasitelkiant partnerius padės mums ir toliau tvirtai laikytis šioje pozicijoje“, – mano V.Kaikaris.

flyLAL generalinis direktorius taip pat pabrėžė, kad nacionalinė skrydžių bendrovė plės užsakomuosius skrydžius. Žiemos skrydžių sezonu flyLAL bendradarbiaus su dviem didžiausiais Lietuvos kelionių organizatoriais – „Tez Tour“ ir „Novaturu“ - ir vykdys reisus šių bendrovių poilsiniais maršrutais į Egiptą, Turkiją, Tailandą ir kitur.

Iki šių metų pabaigos iš viso flyLAL ketina pervežti 850 000 keleivių, t.y. apie 60 proc. daugiau nei pernai.

Žiemos sezonu flyLAL pradeda skraidyti dviem naujais maršrutais – į Madridą ir Budapeštą.

„Tai labai svarbūs miestai ir tiems keleiviams, kurie ketina aplankyti Ispanijos bei Vengrijos sostines, ir tiems keliautojams, kurie ketina skristi toliau į Pietų ar Centrinę Europą. Madridas ir Budapeštas yra svarbūs tranzitiniai punktai, iš čia toliau nusidriekia daug mūsų keleiviams reikalingų skrydžių maršrutų: iš Madrido - į Barseloną, Malagą, Alikantę, Seviliją ir kitur, iš Budapešto - į Sofiją, Bukareštą, Zagrebą, Liublijaną ir kitur“, – sako flyLAL Plėtros departamento direktoriaus pavaduotojas Liutauras Tarabrinas.

Jo teigimu, tiesioginiai flyLAL reisai ir toliau bus vykdomi į svarbiausius Vakarų ir Rytų Europos miestus, iš kurių flyLAL keleiviai galės patogiai keliauti į kitus miestus. Žiemą tiesioginiais reisais „flyLAL“ sujungs Vilnių ir Amsterdamą, Budapeštą, Frankfurtą, Kijevą, Londoną, Madridą, Maskvą, Paryžių, Romą, Stambulą, Taliną.

Siekdama suteikti daugiau patogumų keliaujant, flyLAL savo keleiviams pasiūlys ir daugiau elektroninių paslaugų. Viena naujausių šią savaitę flyLAL portale pasirodysiančių paslaugų – viešbučių rezervavimas visame pasaulyje. Ši paslauga bus teikiama kartu su didžiausia Europoje viešbučių rezervavimo sistema www.booking.com.

„Bilietų rezervacijos portalas www.flylal.com iš tiesų tampa kelionių organizavimo portalu – čia žmogus gali vienu kartu įsigyti ne tik skrydžio bilietus, bet ir apsidrausti, užsisakyti automobilį, rezervuoti viešbutį. Be to, šios paslaugos flyLAL portale yra teikiamos labai palankiomis kainomis. Labai patogu, kai, dar būdamas namuose ar biure, keleivis gali užsiregistruoti į skrydį internetu ir išsirinkti vietą lėktuve, – elektronines paslaugas vardijo flyLAL Rinkodaros ir produktų vystymo departamento direktorius Algis Akstinas. – Manome, kad galimybė vienoje vietoje greitai sutvarkyti visus kelionės formalumus ir ekonominis teikiamų paslaugų aspektas mūsų keleivių bus itin palankiai įvertintas“.

Jo teigimu, elektroniniu būdu skrydžius flyLAL portale žiemos sezonu turėtų įsigyti iki 30% proc. keleivių.
Žiemos sezono skrydžiuose keleiviams bus pateiktas ir naujas valgiaraštis bei atnaujintas skrydžio parduotuvės prekių asortimentas. Paisant keleivių norų, bus siūloma įvairesnių patiekalų, bus labiau atsižvelgiama į sveikatingumo reikalavimus. Skrydžio parduotuvė stengsis patenkinti keliautojo poreikius siūlydama įdomesnių ir įvairesnių lietuviškų suvenyrų bei dovanų.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41796684sec.