Greitai.lt valdanti UAB «Interneto partneris» turi naujus savininkus

UAB „Interneto partneris“, teikianti lėktuvų bilietų pardavimo paslaugas internetu visoje Europoje, bei valdanti skrydžių bilietų rezervavimo sistemas Greitai.lt, Flysiesta.lv, Bookinghouse.ee, Flyhi.se, Eticket.fi ir kt., turės naujus savininkus – vieną didžiausių Europos kelionių agentūrų „Otravo“. Šis sandoris leis „Otravo“ išplėsti veiklą Baltijos šalyse.
„Džiaugiamės, galėdami tapti dalimi tokios bendrovės, kaip „Otravo“. Abiejų bendrovių „know-how“ bei veiklos sinergija leis mūsų verslą Europoje pakelti į dar aukštesnį lygį. Tai leis padidinti mūsų užimamą rinkos dalį šalyse, kuriose savo veiklai skiriame didžiausią dėmesį – Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, taip pat ir kitose Europos šalyse. Neabejoju, kad dėl to tapsime dar konkurencingesni ir galėsime suteikti klientams galimybę nusipirkti lėktuvų bilietus dar geresnėmis kainomis“, – teigia bendrovės „Interneto partneris“ vadovas Alvydas Vitkauskas.
Jo vadovaujama bendrovė valdo internetinės skrydžių bilietų prekybos prekės ženklus Greitai.lt, Flyhi, Flysiesta, Bookinghouse.ee ir kt., o savo paslaugas teikia 23-jose šalyse. Tikimasi, kad 2017 m. bendrovės bendroji apyvarta sieks daugiau kaip 50 mln. eurų.
UAB „Interneto partneris“ – jau trečiasis bendrovės „Otravo“ pirkinys iš eilės po to, kai investicinė bendrovė „Waterland“ įsigijo didžiąją dalį „Otravo“, kuriai priklauso tokios online bilietų pardavimo platformos kaip Vliegtickets.nl ir Vakantiediscounter.nl ir kt.,  akcijų. Prieš tai „Otravo“ įsigijo skrydžių rezervavimo portalus „Flygstolen“ bei „VakantieDiscounter“. Tikimasi, kad bendra grupės apyvarta šiais metais sieks 600 mln. eurų.
Apie „Otravo“:
Kelionių agentūra „Otravo“ yra viena iš rinkos lyderių Europoje, teikiančių skrydžių bilietų rezervacijos bei atostogų kelionių paslaugas. „Otravo“ priklauso tokios bilietų rezervacijos platformos, kaip Vliegtickets.nl, VakantieDiscounter.nl, Flygstolen.se bei Greitai.lt


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12221313sec.