E-bilietą jau galima įsigyti ir į jungiamuosius „flyLAL – Lithuanian Airlines“ skrydžius

Nacionalinės aviakompanijos „flyLAL – Lithuanian Airlines“ keleiviai elektroninius bilietus jau gali įsigyti ne tik į tiesioginius, bet ir į jungiamuosius skrydžius. Pasirašius partnerystės sutartis su Olandijos oro bendrove „KLM“ ir Ispanijos oro bendrove „Iberia“, „flyLAL – Lithuanian Airlines“ keleiviai jungiamaisiais reisais su elektroniniu bilietu gali nukeliauti į dar daugiau miestų Europoje, JAV, Brazilijoje, kitose šalyse.

„Norint e-bilietus pardavinėti ir į savo partnerių skrydžius, reikia ne tik pasirašyti sutartis, bet ir suderinti atitinkamas technologines sistemas, o visa tai užtrunka, – aiškina „flyLAL – Lithuanian Airlines“ generalinis direktorius Tadas Pukšta. – Mūsų klientai jau gali įsigyti e-bilietus į jungiamuosius oro bendrovių „KLM“ ir „Iberia“ reisus. Iki metų pabaigos e-bilietus pasiūlysime ir į kitų savo partnerių skrydžius – „Northwest Airlines“, „Brussels Airlines“, „Finnair“, „Alitalia“ ir kitų“.

Įdiegus e-bilieto sistemą, į visus „flyLAL – Lithuanian Airlines“ tiesioginius ir visus jungiamuosius skrydžius keleiviai vis dar gali įsigyti ir įprastus bilietus. Tarptautinės aviacijos transporto asociacijos iniciatyva popierinius bilietus elektroniniai visiškai turėtų pakeisti iki 2008 m. vasaros pradžios.

Su e-bilietu keliaujančiam keleiviui užtenka turėti tik asmenybės tapatybę įrodantį dokumentą. E-bilieto privalumai keleiviui – jo nepamirši, nepamesi, taupai laiką įsigydamas ir registruodamasis oro uoste.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.144557sec.