"flyLAL – Lithuanian Airlines" plečia kelionių su e-bilietu geografiją

Sparčiai plėsdama galimybes keliauti su e-bilietu, nacionalinė aviakompanija „flyLAL – Lithuanian Airlines“ savo keleiviams jau siūlo įsigyti e-bilietų ne tik į tiesioginius, bet ir į šešių aviakompanijos partnerių jungiamuosius skrydžius.
„Mums puikiai sekasi derinti su partneriais technologines e-bilietų sistemas, – pasidžiaugė AB „flyLAL – Lithuanian Airlines“ generalinis direktorius Tadas Pukšta. – Kaip ir planavome, šiemet jau pasirašėme partnerystės sutartis su šešiomis oro bendrovėmis, todėl kelionių su e-bilietu geografija dar labiau išsiplėtė. Iš viso su partneriais bus pasirašyta apie 20 tokių sutarčių“.
Š.m. spalį įdiegusi e-bilietų sistemą, oro bendrovė „flyLAL – Lithuanian Airlines“ jau lapkričio mėnesį e-bilietus pasiūlė įsigyti ne tik į tiesioginius, bet ir į jungiamuosius Olandijos oro bendrovės „KLM“ ir Ispanijos oro bendrovė „Iberia“ skrydžius, o gruodį su e-bilietu jungiamaisiais skrydžiais jau galima skristi ir į visus miestus, į kuriuos skraidina aviakompanijos „Northwest“, „Finnair“, „SN Brussels“ ir „Alitalia“.
Kol kas lieka galioti ir tradiciniai bilietai, tačiau tie keleiviai, kurie taupo laiką ir vengia papildomų rūpesčių, renkasi elektroninių technologijų privalumus. E-bilietą paprasta įsigyti, jo niekada nepamirši ir nepamesi. Su e-bilietu keliaujančiam keleiviui užtenka turėti tik asmenybės tapatybę įrodantį dokumentą.
Apie „flyLAL – Lithuanian Airlines“
Šiuo metu 100 proc. Lietuvos nacionalinio vežėjo AB „flyLAL – Lithuanian Airlines“ akcijų valdo bendrovė „flyLAL Group“. Pagrindinė „flyLAL – Lithuanian Airlines“ veikla – keleivių skraidinimas, krovinių ir pašto siuntų gabenimas reguliariaisiais ir užsakomaisiais reisais. Bendrovė tiesiogiai iš Vilniaus reguliariaisiais reisais žiemos sezonu skraidina į 16 pagrindinių Europos miestų. Kartu su bendrojo kodo partneriais „flyLAL – Lithuanian Airlines“ keleiviams suteikia galimybę iš Vilniaus nuvykti į daugiau kaip 500 pasaulio miestų.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 23.03.2024 - 29.03.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 26 511 011 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.25265694sec.