"flyLAL– Lithuanian Airlines" pakviesta tapti "SkyTeam" aljanso nare

Oro skrydžių bendrovė "flyLAL – Lithuanian Airlines" pakviesta tapti asocijuota tarptautinio aljanso "SkyTeam" nare. Po beveik dvejus metus trukusių derybų, aljanso vykdomasis komitetas patvirtino, kad Lietuvos oro skrydžių bendrovė atitinka aljanso narystei keliamus reikalavimus. "flyLAL – Lithuanian Airlines", tapusi asocijuotu "SkyTeam" aljanso nariu, bus prioritetinis aljanso partneris visoje Rytų Europoje. Artimiausiu metu bus patvirtinti galutiniai stojimo į "SkyTeam" aljansą kriterijai ir stojimo data.

Tapusi aljanso nare, "flyLAL – Lithuanian Airlines" keleiviams pasiūlys dar daugiau paslaugų ir privilegijų. Lojalumo programose sukauptus taškus "flyLAL – Lithuanian Airlines" keleiviai galės panaudoti rinkdamiesi aljanso partnerių skrydžius, turės galimybę įsigyti dar daugiau jungtinių skrydžių palankesnėmis kainomis. Taip pat bus standartizuota naudojimosi verslo klasės kambariais sistema, skrydžio ir bagažo registracija iki galutinio kelionės taško su visais aljanso nariais.

"SkyTeam" yra pasaulinis oro skrydžių bendrovių aljansas, jungiantis keleivių ir krovinių pervežimo oru paslaugas teikiančias bendroves. Šio aljanso narės yra "Aeroflot", "Aeromexico", "Alitalia", "ČSA", "Delta", "KLM", "Korean Air", "Northwest, "Air France" ir kt. Jau dabar "flyLAL – Lithuanian Airlines" bendradarbiauja su aljanso nariais "Aeroflot", "KLM", "Alitalia", "Air-France" ir siūlo savo keleiviams jungtinius skrydžius per Amsterdamą, Maskvą, Paryžių, Milaną ir Romą.

2007 m. rugsėjo mėnesį į "SkyTeam" aljansą buvo priimtos pirmosios asocijuotos narės "AirEuropa", "Copa Airlines" ir "Kenya Airways". "SkyTeam" šiemet plečia savo narių ratą ir šiuo metu, be "flyLAL – Lithuanian Airlines", svarsto dar dvidešimties oro skrydžių bendrovių galimybę tapti asocijuotais aljanso nariais.

"Būti asocijuotu "SkyTeam" aljanso nariu reiškia pripažinimą – narystė įrodo ne tik aukštus keleivių aptarnavimo ir paslaugų standartus, bet ir liudija, jog aviacijos bendrovės vidiniai procesai atitinka aljanso reikalavimus", – apie narystės tarptautiniame aljanse ypatumus pasakojo "flyLAL – Lithuanian Airlines" generalinis direktorius Tadas Pukšta. Jo teigimu, Lietuvos skrydžių bendrovės saugos, kokybės ir standartizacijos procesai visada buvo labai aukšti, todėl derybos dėl aljanso nepareikalavo išskirtinių pastangų.

"Šiandien mes atidžiai deramės ir svarstome, kas būtų geriau mūsų keleiviams. Mat nebūdama aljanso nare įmonė gali lanksčiau reaguoti į klientų poreikius – jos neriboja įsipareigojimai dėl bilietų kainų ir dėl skrydžių geografijos kaitos. Nebūdama aljanso nare, "flyLAL – Lithuanian Airlines" gali laisviau teikti siūlymus klientams, rengti akcijas, atidarinėti naujas skrydžių kryptis, jai nereikia derinti veiksmų su kitomis aljanso partnerėmis dėl veiklos jų rinkose", – privalumus ir trūkumus vardijo Lietuvos bendrovės vadovas.

Anot jo, su "SkyTeam" aljansu deramasi laikantis nuostatos, kad Lietuvos oro skrydžių bendrovė, siekdama dalyvavimo prestižiniame oro skrydžių bendrovių aljanse, neprarastų galimybės jautriai reaguoti į rinkos poreikius ir lanksčiai formuoti pasiūlymus klientams. Bet kokiu atveju, pasak T.Pukštos, derybų rezultatą lems "flyLAL – Lithuanian Airlines" keleivių interesas.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 23.03.2024 - 29.03.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 26 511 011 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17026687sec.