FlyLAL suteikia galimybę skristi į 36 pasaulio šalis

Nacionalinė oro bendrovė flyLAL, plėsdama keleiviams siūlomas galimybes, portale www.flylal.lt parduoda flyLAL jungiamųjų skrydžių bilietus jau į 36 šalis ir daugiau nei 300 miestų. Šią paslaugą Lietuvos skrydžių bendrovė teikia kartu su 18 pasaulinių skrydžių kompanijų, su kuriomis pasirašytos partnerystės sutartys.

"Prisijungus prie interneto portalo www.flylal.com, elektroninius bilietus galima įsigyti į visus didžiausius pasaulio miestus, nes bendradarbiaujame jau su 18 pasaulinių skrydžių bendrovių iš įvairių kontinentų, – sako flyLAL generalinis direktorius Vytautas Kaikaris. – flyLAL keleiviams tai suteikia galimybę patogiai vienoje vietoje įsigyti bilietą į jungiamąjį skrydį iš Vilniaus iki reikiamo pasiekti pasaulio miesto. Be to, mes galime pasiūlyti palankesnes mūsų partnerių skrydžių kainas".

www.flylal.com galima įsigyti bilietų ne tik į 36 šalių sostines, bet ir į kitus valstybių miestus. Pavyzdžiui, su flyLAL iš Vilniaus galima patogiai nuskristi ne tik į Prancūzijos sostinę Paryžių, bet ir į Nicą, Lioną, Marselį, Strasbūrą ar Tulūzą. Ispanijoje galima pasiekti ne tik Madridą bei Barseloną, bet ir Bilbao, Seviliją ar Valenciją. flyLAL svetainėje Lietuvos keleiviai gali nusipirkti bilietus net į tokius egzotiškus miestus, kaip Colombo, Kuala Pumpurą, Bankoką, Honkongą, Šanchajų, Delį, Mumbajų ir kt.

Dar vienas privalumas perkant bilietus www.flylal.com – galimybė už internetu įsigytus bilietus atsiskaityti ir kreditine mokėjimo kortele, ir pavedimu per banką. Šiuo metu flyLALinterneto portale gali mokėti jau šešių Lietuvos bankų internetinės bankininkystės paslaugos naudotojai.

Šiuo metu flyLAL yra pasirašiusi partnerystės sutartis su šiomis skrydžių kompanijomis: FINNAIR, ALITALIA, BRITISH AIRWAYS, AIR BALTIC, CONTINENTAL AIRLINES, CHINA SOUTHERN AIRLINES, ICELANDAIR, IBERIA, KLM ROYAL DUTCH AIRLINES, LOT POLISH AIRLINES, MALEV HUNGARIAN AIRLINES, NORTHWEST AIRLINES, ESTONIAN AIR, BRUSSELS AIRLINES, AEROFLOT, TAP PORTUGAL, SRILANKAN AIRLINES, AEROSVIT AIRLINES.

Kaip tvirtina flyLAL vadovas, jungiamųjų skrydžių pasiūla keleiviams dar labiau plėsis. Ir toliau bus pasirašomos naujos partnerystės sutartys su įvairiomis skrydžių kompanijomis.

Apie flyLAL – Lithuanian Airlines

Nacionalinio vežėjo AB flyLAL – Lithuanian Airlines pagrindinė veikla – keleivių pervežimas reguliariais ir užsakomaisiais skrydžiais. Aviakompanija tiesiogiai iš Vilniaus reguliariaisiais reisais skraidina keleivius į 20 Europos ir Rytų šalių miestų. Iš Rygos ir Talino keleiviai skraidinami su persėdimu Vilniuje. Bendradarbiaudama su kitais vežėjais aviakompanija flyLAL – Lithuanian Airlines gali nuskraidinti į daugiau nei 200 miestų. Didžiąją dalį aviabilietų galima įsigyti www.flylal.com. Įmonės orlaivių parką sudaro 14 lėktuvų: 6 "Boeing 737-500", 3 "Boeing 737-300", 4 "SAAB 2000" ir didžiausias Baltijos šalyse orlaivis "Boeing 757-200". AB "flyLAL – Lithuanian Airlines" 100 proc. akcijų valdo bendrovė flyLAL Group.

Kontaktinis (-iai)asmuo (-enys):
Linas Kontrimas
„PR Service/Edelman Affiliate“
[email protected]
tel. 8 614 41414

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18737292sec.