Atsivėrus JAV sienoms flyLAL pasirūpino patogiais skrydžiais į šią šalį

Lietuvos oro bendrovė flyLAL parengė specialų skrydžių į įvairius JAV miestus pasiūlymą tiems, kurie skuba pasinaudoti galimybe keliauti į šią šalį be vizų.

"Pagal nustatytas taisykles registruotis kelionėms į JAV galės tie Lietuvos piliečiai, kurie jau turės skrydžių bilietus – registruojantis internetu reikės nurodyti reisų numerius. Todėl pasirūpinome, kad mūsų šalies gyventojai jau lapkritį galėtų patogiai keliauti ir pateikėme itin patrauklius bilietų į JAV pasiūlymus. Keliautojai galės netrukdomai registruotis ir nebrangiai skristi į sienas atvėrusias Jungtines Amerikos Valstijas. Šiuo metu bilietai į įvairius šios šalies miestus kainuoja nuo 1370 Lt į abi puses su mokesčiais", – sakė flyLAL generalinis direktorius Vytautas Kaikaris.

Palankiausi skrydžiai į JAV vykdomi flyLAL  bendradarbiaujant su Olandijos skrydžių bendrove KLM ir Didžiosios Britanijos bendrove Virgin Atlantic.

Pasak V. Kaikario, iki šiol populiariausi JAV miestai tarp flyLAL keleivių buvo Niujorkas, Memfis, San Franciskas, Los Andželas ir Atlanta. Čia jungiamaisiais skrydžiais skrisdavo daugiausiai flyLAL keleivių.

Skrydžiams nuo lapkričio antrosios pusės flyLAL parengė specialias bilietų kainas į aštuonis JAV miestus. Bilietai į abi puses su mokesčiais į Niujorką, Bostoną, Vašingtoną, San Franciską kainuos nuo 1370 litų, į Čikagą – nuo 1464 litų, į Majamį – nuo 1460 litų, į Los Andželą – nuo 1530 litų, į Las Vegą – nuo 1680 litų.

Šiems skrydžiams į JAV sudaryti ypatingai patogūs skrydžių grafikai persėdant į partnerių transatlantinius skrydžius.

Apie flyLAL – Lithuanian Airlines

Nacionalinio vežėjo AB flyLAL – Lithuanian Airlines (prekės ženklas flyLAL) pagrindinė veikla – keleivių pervežimas reguliariais ir užsakomaisiais skrydžiais.

Žiemos skrydžių sezonu flyLAL tiesioginiais reisais sujungė Vilnių ir Amsterdamą, Budapeštą, Frankfurtą, Kijevą, Londoną, Madridą, Maskvą, Paryžių, Romą, Tbilisį ir Stambulą. Stebėdama rinkos situaciją ir atsiliepdama į keleivių poreikius Lietuvos skrydžių bendrovė nuo gruodžio vidurio į skrydžių sąrašą įtraukė dar Tbilisį bei Milaną. Kalėdų ir Naujųjų Metų laikotarpiu bus vykdomi tiesioginiai reisai į Dubliną. Bendradarbiaudama su partneriais flyLAL savo keleiviams siūlo nuskristi į daugiau nei 300 pasaulio miestų. Didžiąją dalį bilietų galima įsigyti www.flylal.com.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.27646589sec.