Žiemos metu pristatydamas vasaros sezono keliones Novaturas siekia griauti stereotipus [2]

Kelionių organizatorius „Novaturas“ pristato būsimo vasaros sezono keliones daugiau nei 11 krypčių - į 56 kurortus, bei pradeda jų išankstinį pardavimą. Bendrovė tikisi, jog šiuo žingsniu padės laužyti stereotipą, jog pigiausios kelionės gali būti tik perkant paskutinę minutę.

Pasak „Novaturo“ generalinio direktoriaus Lino Aldonio, pasaulinės ir Lietuvos turizmo tendencijos leidžia prognozuoti būsimą 10-30 proc. keliautojų srauto augimą priklausomai nuo krypčių.

„Turizmo rinkos augimas pasaulyje lėmė mūsų sprendimą jau sausio mėnesį startuoti su vasaros sezono pardavimais ir būtent šiuo periodu siūlyti geriausias kainas. Tokiu žingsniu lietuviams siekiame sudaryti lygiavertes galimybes rinktis geriausius viešbučius – vakarų šalyse jau seniai įprasta atostogas planuoti iš anksto, todėl jau metų pradžioje populiariausiuose kurortuose ir viešbučiuose nebelieka vietų. Šiandien startuojantys „Novaturo“ vasaros sezono pardavimai tautiečiams leis sėkmingai konkuruoti dėl geriausių kurortų ir viešbučių“, - sprendimą anksčiau nei pernai pradėti vasaros sezono pardavimus motyvuoja L.Aldonis.

Tarp didžiausių šių metų bendrovės lūkesčių – vis didesnį pagreitį įgaunantis Bulgarijos populiarumo augimas ir du nauji jos kurortai – Pamorje bei Albena, taip pat sprendimas atsiliepti į egzotiškų kraštų paklausą pasiūlant karštąjį Maroką. Poilsiautojų susidomėjimo turėtų sulaukti ir po ekonominių sunkumų atsigaunantys ir gerokai aptarnavimo kokybės kartelę pakėlę Graikijos kurortai.

Pasak „Novaturo“ vadovo, praėjusieji metai parodė, jog atostogų planavimą pasilikti paskutinei minutei rizikinga, nes gali nukentėti ir piniginė, ir pasirinkimo laisvė.

„Šiemet būsimus poilsiautojus planuoti keliones iš anksto motyvuojame geriausiomis, net iki trečdalio mažesnėmis kainomis – didesnių nuolaidų, nei sausio mėnesį, nebebus net ir paskutinės minutės pasiūlymų metu. Tai yra normali pasaulinė turizmo rinkos tendencija, kuri įsitvirtina ir Lietuvoje“, - sako L.Aldonis.

Anot jo, viena iš sąlygų, leidžiančių pasiūlyti tokias nuolaidas – sėkmingos derybos su viešbučiais ir partneriais.

Vasaros metu „Novaturas“ poilsiautojus kviečia ilsėtis Turkijoje, Bulgarijoje, Kretoje ir Rode, Ispanijoje, Maljorkoje, Egipte, Tunise, Maroke, Portugalijoje.

Didžiausias poilsinių ir pažintinių kelionių organizatorius Baltijos šalyse „Novaturas“ veiklą vykdo nuo 1999 metų. Per metus „Novaturas“ organizuoja virš 1700 skrydžių daugiau kaip 23 kryptimis. 2009 m. „Novaturo“ įmonių grupės apyvarta buvo 246 mln. litų, pernai metais „Novaturo“ paslaugomis pasinaudojo 127 tūkst. Baltijos šalių gyventojų.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

1 78.57.1*.*** 01/12/2011 09:11 Na o vadovai Novaturo nepagalvoja, kad baisu pirkti kelione. Kad siuo metu imones susirenka pinigus is tokiu pardavimu ir tada skelbia bankrota...Vat ir planuok atostogas, liksiu be ju ir be pinigu. O jei gudruoliai ziuri i kitas salis, nejau nepastebi,kad bankroto atveju ten zmones nelieka tusciom kisenem ir taip gerai isdurti

2 ... 01/11/2011 16:26 Apgaudineja, kaip reikia


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22121406sec.