Novaturas pristato išskirtines poilsio keliones «Novaturas Gold»

Didžiausias Baltijos šalyse kelionių organizatorius „Novaturas“, matydamas išskirtinio poilsio poreikį, pristato naujieną Lietuvoje - išskirtinių kelionių liniją „Novaturas Gold“. Ši naujovė skirta norintiems ilsėtis prabangiuose, žinomuose pasaulio viešbučiuose, siekiantiems individualumo, privatumo ir prie jų poreikių pritaikytų poilsio kelionių. Būsimieji poilsiautojai apie „Novaturas Gold“ daugiau sužinoti galės jau šį savaitgalį Vilniuje vyksiančioje tarptautinėje turizmo parodoje „Vivattur“.

„Šiuo žingsniu mes pradedame formuoti naują poilsio kelionių segmentą, kurio iki šiol nebuvo Lietuvoje. Lyderiaudami kelionių rinkoje, siekiame ne tik plėsti esamus produktus, bet ir siūlyti rinkai naujus – neabejojame, kad Lietuva tokiam produktui jau yra pasirengusi“, - teigia „Novaturo“ generalinis vadovas Linas Aldonis.

„Novaturas Gold“ savo klientams siūlys atrinktus aukščiausios kokybės viešbučius, privačias ekskursijas, specialiai pagal kliento poreikius suplanuotą laisvalaikį, individualaus pervežimo iš oro uosto ir į oro uostą kurortuose paslaugas bei kitus privalumus.

Šios produktų linijos klientai taip pat turės galimybę naudotis visais kelionės privalumais prieš ją ir jos metu – neįvykusios kelionės kainos kompensavimo garantija, automobilio stovėjimu oro uoste, padidintu bagažu, paslaugomis lėktuve, kelionių datos keitimu ir kitais privalumais.

Anot L.Aldonio, prieš sukuriant šią produktų liniją atlikti rinkos tyrimai ir įžvalgos leidžia prognozuoti, jog „Novaturas Gold“ rinkoje turėtų įsitvirtinti jau per pirmąjį sezoną.

„Jau dabar dalis poilsiautojų pageidaudavo papildomų paslaugų suorganizavimo – nuo SPA iki golfo ar lauko teniso. Atrinkę prabangius, žinomus, išskirtinius viešbučius ir apjungdami juos kartu su laisvalaikio paslaugomis bei individualiu dėmesiu klientui, turime galimybę suformuoti ir klientams pasiūlyti vientisą produktą“, - sako L.Aldonis.

„Novaturas Gold“ klientai šiuo metu gali rinktis iš daugiau nei trijų dešimčių viešbučių pasiūlos Tenerifėje, Maljorkoje, Turkijoje, Kretoje, Rode, Portugalijoje, Egipte ir Maroke.

Praėjusių metų pavasarį „Novaturas“ pasiūlė specialią ekonomiškų kelionių liniją „Eco Travel“, skirtą nenorintiems mokėti už paslaugas, kuriomis neketina naudotis, nesiekiantiems aukščiausio komforto ir tokiu būdu siekiantiems sumažinti kelionės kainą. Iki šiol „Eco Travel“ paslaugomis jau pasinaudojo apie 10 tūkst. poilsiautojų.

Didžiausias poilsinių ir pažintinių kelionių organizatorius Baltijos šalyse „Novaturas“ veiklą vykdo nuo 1999 metų. Per metus „Novaturas“ organizuoja virš 1700 skrydžių daugiau kaip 20 krypčių. 2010 metų „Novaturo“ įmonių grupės apyvarta buvo 201,7 mln. litų, o „Novaturo“ paslaugomis pasinaudojo 103 tūkst. Baltijos šalių gyventojų.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.09104013sec.