Praleisk žiemišką šeštadienį «Tarzanijoje»

Ekstremalios automobilių sporto varžybos, Tarzano ledo arena, Pašėlę kalneliai – visos pramogos ir nuotykiai skirti Jums ir Jūsų šeimai, jau šį šeštadienį – vasario 4 d.

Kvapą gniaužiantis greitis, mašinų variklių ūžesys, adrenalinas, nepamirštami įspūdžiai ir karštos emocijos – tai pojūčiai, kurie kaitina kiekvieno ekstremalaus sporto mėgėjo kraują. Galbūt esi vienas iš jų ir nori išbandyti savo jėgas lenktynėse? Tai puiki proga kaip tik Tau, tereikia užsiregistruoti, sudalyvauti, nugalėti ir Tarzanijos taurę laimėti! Varžybų pradžia 12 val.

Taip pat galime pasidžiaugti ilgai laukta žiemos pramoga – Tarzano ledo arena, tai čiuožinėjimas pačiūžomis ant ledo po atviru dangumi, skambant patinkančiai muzikai, mirgant spalvingam apšvietimui, tvyrant puikioms emocijoms bei gerai nuotaikai. Tai puiki galimybė pramogauti kartu su šeima, linksma draugų kompanija, o taip pat romantiškai pačiuožinėti dviese, prie žavingo Nemuno vingio.

Be viso to Jūsų dar laukia ekstremalūs „Pašėlę kalneliai“ – tai vienintelės žiemos pramogos visoje Lietuvoje, su unikaliomis adrenalino kupinomis nusileidimo trasomis bei nepakeičiamu pagalbininku liftu, padėsiančiu įveikti kalno aukštį. Tai keturios skirtingo sudėtingumo trasos, skirtos leistis nuo kalno specialiuose ratuose, nereikalaujančios nei jėgų, nei ištvermės, nei amžiaus cenzo.

„Pašėlę kalneliai“, įspūdingas greitis, audringi posūkiai bei laisvas kritimas – neatsiejami pojūčiai nepaliksiantys abejingų nei vaikų, nei suaugusių, o adrenalinas ir nepamirštami įspūdžiai garantuoti.

Ateikite, pramogaukite ir gerų emocijų pasikraukite!

Išankstinė registracija ralio varžyboms tel. +370 671 80500. Daugiau informacijos www.tarzanija.lt

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63610911sec.