«Halls Winter Rally 2013» žiūrovams - nemokamas koncertas Utenoje

Kaip ir kiekvienais metais, paskutinį sausio savaitgalį, jau penktąjį kartą, Utenos miestas pasitiks ne tik greičiausius Lietuvos ralio ekipažus, bet ir lenktynininkus iš dar devynių valstybių. Didžiausioje žiemos šventėje „Halls Winter rally 2013“ automobilių sporto gerbėjai turės galimybę ne tik pamatyti atkaklias ralio ekipažų varžybas, bet ir sudalyvauti įspūdingame koncerte bei ralio lenktynių nugalėtojų apdovanojimų ceremonijoje, kurie įvyks sausio 26 d., 18 val., Utenos miesto daugiafunkciame sporto komplekse.

Iškilmingoje „Halls Winter Rally 2012“ nugalėtojų apdovanojimo ceremonijoje žiūrovai išvys ralio nugalėtojus bei prizininkus, kuriems ralio dieną teks įveikti daugiau nei šimtą kilometrų atkaklioje kovoje su kitais varžovais dvylikoje ralio greičio ruožų. Kartu su apdovanojimų ceremonija žiūrovų lauks grupės „ANBO“ pasirodymas, o vėliau pačius ištvermingiausius šokdins „Biplan“ vaikinai.

Tiems, kas bent kiek pažįsta Lietuvos muzikinę padangę, grupės „Biplan“ atskirai pristatinėti neverta. 1995 metais Vilniuje susikūrę „Biplan“ yra viena iš populiariausių šalies roko muzikos grupių. Vargu, ar kas Lietuvoje nėra girdėję tokių šios vaikinų kompanijos atliekamų kūrinių kaip: „Anzelmutė“,“ Aš nusikirpsiu trumpai plaukus“, „Labas rytas – štai ir aš“ ir daugelio kitų. Tad nenuostabu, kad „Halls Winter Rally 2013“ organizatoriai nusprendė, jog būtent ši kompanija, ne kartą tituluota geriausia metų roko grupe, renginio scenoje sukurs tokią atmosferą, kurios nepamirš ne tik Utenos, bet ir jos apylinkių gyventojai bei miesto svečiai.

Ralio mieste Utenoje tikriausiai būtų neįmanoma rasti žmogaus, kuris nežino ką reiškia keturių raidžių junginys „ANBO“. Tai grupė, kurios koncertų metu pradeda judėti net tie, kurie nemėgsta šokti. „ANBO“ – tai garantuotas energijos bei geros nuotaikos užtaisas.

Visi uteniškiai ir renginio svečiai „Halls Winter Rally 2013” nugalėtojų apdovanojimų koncerto galės klausytis nemokamai, tačiau vietų skaičius ribotas. Šis koncertas yra žiemos ralio organizatorių bei Utenos rajono savivaldybės dovana visiems dalyviams bei svečiams. Tiems, kas pasiilgo šventinio šurmulio ir nenori žiemos savaitgalio vėl praleisti namuose, žiemos ralyje ras ne tik gerą nuotaiką, bet ir virš pusšimčio ralio ekipažų, kurie kaitins kraują azartiškomis sportinių automobilių varžybomis, o finalinis žiemos šventės koncertas užtikrins įspūdingą žiemos šeštadienį, kurį bus sunku pamiršti dar ilgą laiką.

Greičiausia žiemos švente tituluojamas „Halls Winter Rally 2013“ vyks šių metų sausio 26 dieną, šeštadienį, Utenos apylinkėse. Startavęs Visagine, o vėliau persikėlęs į Utenos regioną, šiemet „Halls Winter Rally 2013“ minės penkerių metų jubiliejų. Utenos ir Ignalinos rajono apylinkių trasose varžysis 54 ekipažai, atstovausiantys net 9 šalis.

Naujausią informaciją apie būsimą renginį galima sekti http://www.hallswinterrally.lt/ puslapyje bei renginio socialinio „Facebook“ puslapio profilyje „Winter Rally“.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 23.03.2024 - 29.03.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 26 511 011 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.53164816sec.