Zoologijos sodas kviečia į «Arktinį savaitgalį»

Lietuvos zoologijos sodas vasario 15–16 dienomis nuo 13.00 iki 16.00 val. visus kviečia į „Arktinį savaitgalį“.

Šventės metu zoologijos sodo lankytojai sužinos daug įdomių faktų apie arktinius, žiemą mėgstančius gyvūnus: naujai iš Danijos atvežtą šiaurinį elnią, amūrinius tigrus, arktinius vilkus, snieginius leopardus, ruonį Kajų, snieginius ožius, dar prieš Kalėdas sode naujai apsigyvenusį jūrinį erelį ir kt.

Kai kuriuos iš minėtų gyvūnų bus galima maitinti arba stebėti, kaip juos maitina gyvūnų prižiūrėtojai. Kad prasidėję arklio metai išties būtų sėkmingi, šventės lankytojai turės unikalią galimybę nusifotografuoti su vienu iš arklinių gyvūnų šeimos atstovų – asiliuku Goša.

Mažieji renginio dalyviai sode įsikūrusioje mokyklėlėje galės atlikti jiems paruoštas užduotis apie arktinius gyvūnus. Terariume bus galima susipažinti, paliesti roplį ir nusifotografuoti su juo. O kad lankytojai nesušaltų, „Arktinį savaitgalį“ jie galės aplankyti egzotiškąsias žirafas ir pasivaišinti karštaisiais gėrimais.

Lietuvos zoologijos sodo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje specialiai šiam renginiui paskelbtame konkurse vienas laimingasis gali laimėti pakvietimą 5 asmenims nemokamai apsilankyti renginyje „Arktinis savaitgalis“.

Šventės organizatoriai kviečia nepraleisti progos apsilankyti Lietuvos zoologijos sode ir pažinti kerintį gyvūnijos pasaulį. Dabar tam ypač palanki proga, kadangi šaltuoju metų periodu (lapkričio 1 d. – kovo 31 d.) bilietas suaugusiems kainuoja 10 Lt., vaikams tik 6 Lt. Šeimoms taikomos nuolaidos.

Daugiau informacijos rasite http://www.zoosodas.lt arba http://www.facebook.com/ZoologijosSodas

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77508307sec.