airBaltic – punktualiausia oro linijų bendrovė Europoje

Remiantis pasaulinės skaitmeninės skrydžių informacijos analitikų (OAG) duomenimis, „airBaltic“ išliko pačia punktualiausia oro linijų bendrove Europoje, o pasaulyje užimė 2 vietą.


58 mln. skrydžių duomenys buvo sekami 2018-aisiais, kad būtų sukurtas atvykimo laiku rodiklių reitingas didžiausioms pasaulio oro linijų bendrovėms ir oro uostams. Penktus metus iš eilės Latvijos oro linijų kampanija „airBaltic“ yra pasaulio atvykimo laiku rodiklių reitingų viršūnėje.


 „Būti punktualiausia oro linijų bendrove Europoje – tai pats tikriausias mūsų komandos, dirbančios kiekvieną dieną, pripažinimas. 2018-ieji buvo dar vieni rekordų metai, nors ir toliau stengiamės gerinti nepriekaištingą aptarnavimą ir pasaulyje pirmaujantį punktualumą. Tai reiškia, jog mūsų keleiviai gali mumis pasitikėti“, – sako generalinis „airBaltic“ direktorius Martin Gauss.


 Anot  OAG vyresniojo analitiko John Grant, „airBaltic“ ir toliau pirmauja europinių oro linijų bendrovių gretose atvykimo laiku rodiklių požiūriu, pasiekdami labai gerą 89, 17 proc. rezultatą, kuris pasaulio reitinguose užtikrino antrąją vietą.


„Bet kuri oro linijų bendrovė, siekianti nuolat užtikrinti tokius rodiklius, kokių pasiekė „airBaltic“ per pastaruosius ketverius metus, turėtų susitelkti į šį pagrindinį rodiklį bendrovės viduje, ypač turint omeny, kad ši kompanija tuo pat metu pristatė ir paleido naująjį Airbus A220-300  lėktuvą“, – priduria jis.


Pagal OAG turimus duomenis, „airBaltic“ pasiekė 89,17 proc. atvykimo laiku rodiklį, skraidinant keleivius  iš Baltijos šalių po savo skrydžių tinklą Europoje, Skandinavijoje, NVS šalyse ir Vidurio Rytuose. Tai reiškia, kad 2018-aisiais daugiau nei 89 iš 100 „airBaltic“  skrydžių atvyko laiku.


Pilną 2019 metų OAG Punctuality League ataskaitą galite rasti čia: https://bit.ly/2GPL1Ht


„airBaltic” iš Rygos, Talino ir Vilniaus vykdo skrydžius daugiau nei 70 krypčių, siūlydami didžiausią maršrutų įvairovę ir patogų susisiekimą per Rygą pasiekiant Europą, Skandinaviją, NVS  ir Vidurio Rytus. 2019 metų vasarą „airBaltic” pasiūlys naujus tiesioginius maršrutus iš Rygos į Dubliną, Štutgartą ir Lvovą. Be to, kitai vasarai „airBaltic” yra numatę tris naujus maršrutus iš Talino į Malagą, Briuselį ir Kopenhagą.  


OAG yra pirmaujanti pasaulinė skaitmeninės skrydžių informacijos teikėja, pateikianti tikslią, laiku nurodytą ir veiksmingą informaciją bei  programas visame kelionių sektoriuje pasaulio oro linijų bendrovėms, oro uostams, valstybinėms įstaigoms, orlaivių gamintojams, konsultacinėms įmonėms ir su kelionėmis susijusioms bendrovėms.


Pagrindinis bendrovės „airBaltic“ akcininkas yra Latvijos valstybė turinti 80,05 % akcijų, o Lars Thuesen, per jam priklausančią įmonę Aircraft Leasing 1 SIA, valdo apie 20 % akcijų.


„airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 34 orlaiviai: 14 Airbus 220-300 orlaivių, 8 -  Boeing 737, 12 - Bombardier Q400Next Gen.


„airBaltic“ yra pelniusi tarptautinių apdovanojimų už naujoviškų paslaugų sukūrimą ir pasiekimus pertvarkant verslą. 2018-aisiais oro linijų kompanija pelnė CAPA regioninių oro linijų apdovanojimą. Tais pačiais metais „airBaltic“ pelnė ATW avialinijų apdovanojimą: įmonė buvo paskelbta „Metų rinkos lyderiu”. „airBaltic“ buvo išrinkta punktualiausia oro linijų bendrove pasaulyje 2014, 2015, 2016, 2017 metais.


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

PALAIKYMO

 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48425794sec.