airBaltic laikinai stabdo visus suplanuotus skrydžius

Oro linijų bendrovės „airBaltic“ skrydžiai iš Latvijos, Estijos ir Lietuvos nuo 2020 m. kovo 17 d. iki balandžio 14 d. imtinai bus laikinai sustabdyti. Sprendimas priimtas remiantis Latvijos Vyriausybės nutarimu, sugriežtinti saugumo priemones ir nuo kovo 17 d. sustabdyti tarptautinį oro eismą. Taip siekiama suvaldyti tolimesnį koronaviruso plitimą.


„Mūsų keleivių, darbuotojų ir visuomenės saugumas bei sveikata yra svarbiausias mūsų prioritetas. Todėl intensyviai dirbame, siekdami padėti pokyčių paveiktiems keleiviams. Susiduriame su dideliu skrydžių bilietų perrašymo kiekiu, tačiau savo klientus patikiname, kad mes padarysime viską, kad išspręstume šią nepaprastą situaciją“, – sako Martinas Gaussas, „airBaltic“ generalinis direktorius.


Su visais nukentėjusiais keleiviais bus susisiekta el. paštu. „airBaltic“ klientų aptarnavimo tarnyba ir toliau gauna padidėjusį skambučių ir pranešimų kiekį, todėl maloniai patariame skambinti tik tuo atveju, jei jūsų skrydis yra suplanuotas artimiausiomis dienomis. Tai leis įmonę pasiekti pirmiausia tiems keleiviams, kurių skrydis artėja ir kuriems labiausiai reikia kompanijos dėmesio. Naujausią informaciją apie „airBaltic“ keliones galima rasti bendrovės tinklalapyje www.airbaltic.com


„airBaltic“ turi gerai parengtą krizės planą įvairioms įmonės ekonominėms ir veiklos krizėms. Nuo vasario 28 dienos įmonėje yra įsteigta veiklos grupė „C19AG“, kuri reguliariai vertina naujausią situaciją ir imasi reikiamų priemonių.


Šiuo metu „airBaltic“ dirba komercinės krizės sąlygomis. Nuo vasario 28 dienos įmonėje buvo įsteigta veiklos grupė „C19AG“, kuri reguliariai vertina naujausią situaciją ir imasi būtinų priemonių šios nepaprastos krizės metu.


Po jau paskelbto darbuotojų skaičiaus mažinimo „airBaltic“ artimiausiomis dienomis tęs nuolatines diskusijas su mūsų darbuotojais ir profesinėmis sąjungomis dėl to, kaip nauja situacija paveiks mūsų darbuotojų užimtumą ir ateitį.


„airBaltic” – 1995-aisiais įkurta akcinė bendrovė. Tai viena punktualiausių oro linijų bendrovių Europoje, vykdanti skrydžius daugiau nei 70 krypčių, siūlanti didžiausią maršrutų įvairovę ir patogų susisiekimą per Rygą pasiekiant Europą, NVS ir Vidurio Rytus.


Pagrindinis bendrovės akcininkas yra Latvijos valstybė turinti 80,05 % akcijų, o Lars Thuesen per jam priklausančią įmonę Aircraft Leasing 1 SIA valdo apie 20 % akcijų.


„airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 38 orlaiviai: 22 Airbus 220-300 orlaivių, 4 – Boeing 737, 12 – Bombardier Q400Next Gen.


„airBaltic“ yra pelniusi tarptautinių apdovanojimų už naujoviškų paslaugų sukūrimą ir pasiekimus pertvarkant verslą. 2017-aisiais oro linijų bendrovė gavo CAPA regioninių oro linijų apdovanojimą. 2018 ir 2019 m. pelnė ATW oro linijų apdovanojimą: įmonė buvo paskelbta „Metų rinkos lyderiu”. „airBaltic“ buvo išrinkta punktualiausia oro linijų bendrove pasaulyje 2014, 2015, 2016, 2017 metais. 2019 kompanija laimėjo „Airline Business“ sektoriaus lyderystės apdovanojimą.


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

PALAIKYMO

 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 16.04.2024 - 22.04.2024 Time for yourself! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 20 605 553 | Žiūrėti daugiau
Latvija 145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22298884sec.