Nemokamai atsiliepti užsienyje galės ir keliaujantys lietuviai

Lietuvos telekomunikacijų paslaugų rinkoje atsiranda nauja mobiliojo ryšio kortelė, kuri keliaujantiesiems suteiks galimybę nemokamai atsiliepti ir skambinti pigiais tarifais viešint 75 užsienio šalyse. Išankstinio mokėjimo telefono kortelė „airBalticCard Mobile“ bus parduodama Vilniaus ir Kauno oro uostuose, „airBaltic“ bilietų kasose Vilniuje ir oro bendrovės skrydžių metu.

Naudotis šia kortele galima visame pasaulyje, o 75-iose šalyse skambučiai priimami nemokamai. Tarp šių šalių – 25-ios Europos Sąjungos šalys, Rusija, Izraelis, Šveicarija, Ukraina, Baltarusija bei populiarios poilsio vietos – Turkija, Egiptas, Jungtiniai Arabų Emyratai ir Kipras. Išeinantys skambučiai šiose šalyse kainuoja nuo 0,93 lito (0,27 euro) už minutę, o tarifas tarp SIM kortelės vartotojų siekia 0,69 lito (0,20 euro) už minutę.

„Ši kortelė, suteikdama nemokamą tarptinklinį ryšį užsienyje, yra analogų rinkoje neturintis sprendimas keliaujantiesiems. Mums pavyko sudaryti sutartis su daugiau kaip 300 mobiliojo ryšio atstovais 188 šalyse“, – pažymi „airBalticCard Mobile“ produkto atstovas Thorsten Müller. Jo teigimu, keliaujantiems yra daug naudingiau įsigyti naują kortelę nei užsienyje toliau naudotis įprastąja, nes sutaupoma didžiulė suma pokalbiams. Tai ypač naudinga keliaujantiems verslo reikalais, kai užsienyje tenka dažnai skambinti ir naudotis internetu.

Pirmą kartą išankstinio mokėjimo telefono kortelė „airBalticCard Mobile“ tapo prieinama 2006 metais Latvijoje. Ji buvo parduodama tik skrydžių metu. Netrukus ši kortelė Latvijoje tapo tarptinklinio ryšio rinkos lydere. Šiuo metu SIM kortelės vartotojų gretose yra Skandinavijos šalys, Vokietija, Austrija, Šveicarija, Kroatija, Rusija, JAV, Kanada ir kitos.

„airBalticCard Mobile“ taip pat siūlo mobilųjį internetą visose Europos Sąjungos šalyse ir Turkijoje – už 2,42 LTL/1 MB.

„airBalticCard Mobile“ kortelės galiojimo laikas neribojamas, todėl nepanaudotas lėšas galima išleisti kitos kelionės metu. Kortelė yra kelių rūšių, klasikinė kainuoja 35 litus. Skambučių tarifai skelbiami tinklapyje http://www.airbalticcard.lt/.

 

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., „Baltijas aviācijas sistēmas SIA“ – 47,2 proc. akcijų. . Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 34 lėktuvai: šeši „Boeing 737-500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“, dešimt „Fokker 50“ lėktuvų ir aštuoni „Bombardier Q400 NextGen“. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. 2010 m. oro bendrovei „airBaltic“ įteiktas specialus pasaulinio apdovanojimo „The Budgies World Low Cost Airline Awards“prizas, kuriuo pripažinti „airBaltic“ kaip hibridinės oro bendrovės pasiekimai. „airBaltic“ taip pat pelnė 2009/2010 metų oro bendrovės vardą (Gold Award), kurį suteikė Europos regioninių oro bendrovių asociacija. „airBaltic“ gavo ir pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.

Daugiau informacijos: Tel: +371 6727 1711, [email protected], www.airbalticcard.lt

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

PALAIKYMO

 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12441397sec.