Sausio mėnesį Air France ir KLM skrydžiai kainuoja pigiau

Vilnius, sausio 10 d. Didžiausia oro bendrovė Europoje AIR FRANCE ir KLM siūlo Lietuvos vartotojams skrydžius į tolimas ir egzotiškas šalis itin palankiomis kainomis. Nuo sausio 10 d. iki vasario 4 d. bilietą į Niujorką galima įsigyti nuo 1992 Lt, o už skrydį į Bostoną ir Tokiją bendrovės klientai mokės atitinkamai nuo 2193 Lt ir 2858 Lt. Dabar žymiai pigiau galima aplankyti ir Pietų Afrikos Respublikos miestą Johanesburgą – bilietas į didžiausią finansinį centrą Afrikos žemyne kainuoja nuo 3429 Lt.

Pasinaudoti pigesniais skrydžiais ir aplankyti įvairiausius pasaulio kraštus AIR FRANCE ir KLM klientai gali nuo sausio 17 d. iki birželio 15 d. "Esame įsitikinę, kad šis pasiūlymas bus labai populiarus tarp mūsų klientų, išvargintų vėsių žiemos orų. Tuo labiau, kad mūsų oro linijų maršrutų tinklas yra išplėtotas visame pasaulyje - jis užtikrina platų pasirinkimą tiek keliaujantiems verslo reikalais, tiek išsiilgusiems šiltų kraštų teikiamų malonumų", - sako Olivier Hours, AIR FRANCE ir KLM vadovas prekybai Šiaurės Europoje.

Siekdama padidinti keleivių pasitenkinimą gaunamomis paslaugomis, oro bendrovė pastaraisiais metais žymiai pagerino savo veiklą. Tai rodo bendrai išaugęs skrydžių dažnumas bei atnaujintas lėktuvų parkas, aktyvesnis klientų aptarnavimas jiems prisijungus prie tinklo ir galimybė registruotis mobiliuoju ryšiu. "Esame pasiryžę ir toliau plėtoti visas teikiamas paslaugas, kad mūsų keleiviai būtų patenkinti, galėdami palankiomis kainomis nuskristi į bet kurį pasaulio kampelį. Ši sausio mėnesio komercinė kampanija – tai mūsų kasdienio darbo, atsižvelgiant į klientų poreikius, pavyzdys", - tikina O. Hours.

Apie AIR FRANCE KLM

Avialinijų grupė AIR FRANCE ir KLM buvo įsteigta 2004 m. gegužę, kai susijungė Prancūzijos avialinijos Air France ir Olandijos KLM. AIR FRANCE ir KLM per metus skraidina daugiau kaip 65 mln. keleivių. Bendra įmonė turi daugiau kaip 550 orlaivių, pasiekiančių 235 paskirties vietas 109 šalyse, kasdien įvykdoma 2200 skrydžių į visus pasaulio kraštus. Įmonė teikia didelį prioritetą Šiaurės ir Baltijos šalims. AIR FRANCE ir KLM iš Lietuvos siūlo įvairius kasdienius maršrutus per Amsterdamą ir Paryžių į visą pasaulį.

Daugiau informacijos apie "AIR FRANCE" ir "KLM" bei skrydžių grafiką rasite interneto svetainėse www.klm.lt ir www.airfrance.com

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.23149896sec.