Air France KLM siūlo daugiau vasaros maršrutų

Didžiausia Europos oro bendrovė Air France KLM plečia vasaros maršrutų tvarkaraštį, apimsiantį 4,6 proc. daugiau skrydžių. Ypač tai pajus tolimųjų reisų keliautojai, kuriems siūlomas 5,1 proc. gausesnis skrydžių į tolimąsias šalis pasirinkimas. 3,2 proc. plečiamas skrydžių tvarkaraštis ir vidutinio atstumo maršrutais.

KLM klientams siūlo naujus ir papildomus maršrutus po Europos miestus. Šiaurės šalių rinkoje bendrovė kviečia išbandyti naują maršrutą iš Linčiopingo Švedijoje ir papildomą skrydį Norvegijoje iš Bergeno bei du papildomus savaitinius maršrutus iš Kristiansando.

"Mes nuolat augame Europos ir Šiaurės šalių rinkose. Dabar turime didelių lūkesčių dėl mūsų naujojo Linčiopingo maršruto ir esame įsitikinę, kad jis pasiteisins" , - sako Olivier Hours, Air France KLM Komercijos direktorius Šiaurės Europai.

Kompanijos atstovas pažymi, kad šiemet itin daug investuota į skrydžius tolimaisiais maršrutais. KLM klientams siūlo tokias naujas skrydžių kryptis – į Panamą, Dalasą ir Portlandą (JAV). Oro linijų bendrovė numato išplėsti savo transatlantinių skrydžių tinklą bendradarbiaudama su oro linijomis "Northwest Airline" ir įgyvendinti bendros veiklos sutartį su JAV partneriu "Delta". Tai pat bendrovė siekia sustiprinti savo pozicijas Londone, nes jis šiuo metu pirmauja pagal transatlantinių kelionių pasiūlymus.

Tuo tarpu "Air France" sustiprins savo pajėgumus Lione (Prancūzija), pasiūlys naujas trumpųjų ir vidutinių maršrutų kryptis iš Paryžiaus. Tai bus nauji maršrutai Linčiopingo ir Nanto kryptimis bei dar papildomų skrydžių keliomis kitomis kryptimis.

Ypatingą dėmesį oro linijų bendrovė žada skirti besivystančioms rinkoms – numatomas 7 proc. augimas Azijoje bei 20 proc. plėtra Lotynų Amerikoje. "Tikimės, kad mūsų skrydžių apimtys šiose rinkose sparčiai augs. Tam turės įtakos ir papildomi skrydžiai tokiomis kryptimis kaip Chengdu, Almata, Manila ir Hyderabadas", - teigia O. Hours.

Daugiau informacijos apie skrydžių tvarkaraščius ir kelionių sąlygas galite rasti www.klm.lt arba www.airfrance.com.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.11062503sec.