Viduržemio jūros pakrantėje Tez Tour pastatė didžiausią jachtą

Tarptautinis turizmo operatorius TEZ TOUR pastatė didžiausią jachtą ANTALIAN. Šiuo metu tai didžiausia jachta, plaukiojanti po Viduržemio jūros pakrantes Turkijoje. Šia jachta gali papliaukioti po ekskursijas kiekvienas turistas, poilsiaujantis Turkijos kurortuose.

ANTALIAN yra trijų steibų jachta. Jos ilgis 50 m, o plotis - 12 m. Ja gali plaukti iki 400 keleivių. Jachtos denis padarytas iš raudonmedžio bei kitų medžiagų. Ant jachtos denio (plotis 250 km2) pastatyti minkštieji krėslai. Įrengta ypatinga VIP salė su profesionaliai audio aparatūra. Be to, įrengta speciali platforma su kopetėlėmis – visą tai tam, kad būtų patogu maudytis jūroje.

Jachtos komanda – 25 profesionalai, tarptautinės kompanijos darbininkai.

Į šį projektą Tez Tour investavo 10 milijonų JAV dolerių.

Ekskursija jachta kainuoja 60 JAV dolerių.

Kasdien TEZ TOUR siūlys šia jachta plaukti į ekskursijas. Ekskursija po Viduržemio jūra suaugusiems kainuoja 60 JAV dolerių, vaikams – 40 JAV dolerių. Į kainą įtraukti pietūs – „švediškas stalas”, gėrimai, animacijos programos vaikams ir suaugusiems. Ekskursija prasideda ir baigiasi Antalijos uoste.

Patirtis rodo, kad pasiplaukiojimas jachta po Viduržemio jūrą yra vieną mėgstamiausių turistų atrakcijų Turkijoje.

TEZ TOUR kol kas yra vienintelis turizmo operatorius, turintis Turkijoje savo jachtą. Be to, tai pati didžiausia ir moderniausia jachta visoje Turkijos pakrantėje palei Viduržemio jūrą.

Konstantinas Palgovas, generalinis direktorius Baltijos šalyse


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.27268195sec.