KLM siūlys dar komfortiškesnes klases

KLM Royal Dutch Airlines ekonominės klasės keleiviams visiems tarptautiniams skrydžiams siūlo pasirinkti dar komfortiškesnes vietas. Naujoji Economy Comfort zona siūlo dešimt centimetrų daugiau vietos kojoms ir nugaros nugarai. Ją bus galima sumažinti dvigubai. Be to, Economy Comfort keleiviai po nusileidimo gali greičiau išlipti iš savo vietų, nes jų sėdimos vietos yra arčiau išėjimo nei ekonominės klasės vietos.

KLM oro linija siūlo naują Economy Comfort zoną. Buvo atsižvelgiama į klientų poreikius, jų patogumą ir ekonominės klasės didesnį pasirinkimą tarptautiniams skrydžiams. Economy Comfort zonos paslaugomis jau galima naudotis, tiesa, už papildomą mokestį. Ši paslauga yra dalis KLM ilgalaikės programos „Klientų kelionės“, kuri pagrindinį dėmesį skiria oro linijų atnaujinimui ir klientų reikalavimų vykdymui.

Pirmasis lėktuvas jau yra pakeistas. Likusieji lėktuvai bus pakeisti per ateinančius mėnesius, todėl visiems keleiviams Economy Comfort zona tarptautiniams skrydžiams pradės veikti nuo 2009 m. gruodžio mėnesio.

Naujos zonos kaina priklausys nuo atstumo. Maždaug nuo 80 iki 150 eurų už vieną kelionę. Flying BluePlatinum grupės nariai ir keleiviai, kurie keliauja full-flex (žemų kainų) ekonominės klasės bilietus gali rezervuoti Economy Comfort vietas be priemokos. Flying Blue Gold grupės nariams bus siūloma 50% nuolaida ir Flying Blue Silver nariams - 25%.

Economy Comfort vietas bus galima rezervuoti nuo lapkričio pabaigos interneto svetainėje www.klm.com ar oro uoste, naudojant savitarnos registraciją arba interneto kioskus.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20841002sec.