Vankuveris ruošiasi 2010 metų žiemos olimpinėms žaidynėms

Ryte – slidinėjimas, per pietus – buriavimas, vakare - ledo ritulys vienoje iš daugelio Vankuverio ledo ritulio arenų. Tiems, kuriems patinka sportas, besiruošiantis Olimpinis miestas yra pati idealiausia vieta. Pagal žurnalą Economist, šis miestas yra išvystęs aukščiausią pragyvenimo lygį visame pasaulyje. Žurnalas tokias išvadas padarė, atsižvelgdams į laisvalaikio ir kultūros įvairovę.

Kanados uostamiesčio gyventojai iki olimpinių žaidynių pradžios, kurios prasidės 2010 metų vasario mėnesį, mano, kad miestas tiesiog pulsuos žmonių gausumu ir naujovėmis. Vankuveryje galima užsiimti įvairia veikla: golfu, važinėtis kalnų dviračiais, laipioti, alpinizmu, irklavimu, žvejyba, nardymu ir kitomis sporto šakomis. Be visa to, vakare kviečiama laiką praleisti triukšmingame miesto centre. Vankuverio vietos įvairovę lėmė kalnai, upės ir jūra.

Mieste gausu ledo arenų, kurios atspindi kanadiečių meilę ledo rituliui. Vietiniai gyventojai, kurie išsiskiria kūno atletiškumu, mano, kad olimpinės žaidynės yra svarbus įvykis, tačiau vyksta daug diskusijų dėl milžiniškų Olimpinių žaidynių išlaidų (1,96-3,26 milijardų eurų).

Daugiau informacijos - www.vancouver2010.com

 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36384797sec.