Alpės ir Vidurio Vokietijos kalnai yra tikras žiemos sporto rojus

Alpės, Alpių prieškalnės, Algojus ir Vidurio Vokietijos kalnai yra tikras žiemos sporto rojus. Šiose sporto vietose jau vyko olimpinės žaidynės, pasaulio ir Europos čempionatai. Čia taip pat yra daug aktyvaus poilsio galimybių tiems, kurie sportuoja tik laisvalaikiu. Šiame leidinyje norime pateikti Jums įvairių žiemos sporto šakų Vokietijoje apžvalgą. Tikimės, kad bus daug sniego, ir linkime Jums daug malonių akimirkų kelionių šalyje Vokietijoje!

 

Šokinėjimas su slidėmis

Vokietija išugdo vis naujus tarptautines pergales iškovojančius šokinėjimo su slidėmis atstovus, tokius kaip Jens Weißflog, Sven Hannawald ar Martin Schmitt. Įspūdingiausi tramplinai yra Garmišo-Partenkircheno ir Oberstdorfo vietovėse. Vilingenas (Zauerlande) didžiuojasi savo tramplinu, kuris yra didžiausias pasaulyje. Drąsiausieji gali patys pakilti į orą Šteinacho/Tiuringijos „Rennsteig Outdoor Center “ centre su „Skiflyer“: šuolio su slidėmis „Skiflug“ 10 metrų aukštyje ilgis yra 150 metrų.

» Sužinokite daugiau!

 

Alpių slidinėjimas

Geriausios sąlygos mėgautis pojūčiais ant dviejų lentų arba snieglentės – modernūs liftai ir puikiai įrengti nusileidimo ir pakilimo takai, su daliniu apšvietimu, todėl jais galima leistis į slėnį net naktį. Tokių yra daugelyje Vokietijos regionų, pvz., Garmišo-Partenkircheno pietuose Alpėse, prie Šlierzė ežero Alpių prieškalnėse ir Oberstdorfe Algojuje, virš Feldbergo kalno Švarcvalde , Vaserkupo kalne Rono regione, Tiuringijos miške ir kitur, iki pat Harco šalies šiaurėje.

» Daugiau informacijos

 

Ilgųjų nuotolių bėgimas slidėmis

Alpių, Alpių prieškalnių ir Algojaus apsnigtuose miškuose per Berchtesgadeno, Chymgau ir Telco Alpių regionus, taip pat ir per Vidurio Vokietijos kalnus, tokius kaip Bavarijos Miškas, Fichtelio kalnagūbris, Harcas , Švabijos Albas ar Švarcvaldas, veda ilgos, žymėtos visų sudėtingumo pakopų slidinėjimo trasos. Ten sau tinkamą ruožą ras kiekvienas – nuo pradedančiųjų iki ambicingų slidinėtojų, mėgstančių laisvalaikiu bėgti ilguosius nuotolius.

» Daugiau informacijos

 

Važinėjimo rogutėmis ir bobslėjaus trasos

Greičio mėgėjai svečių arba "taksi" bobslėjaus rogutėmis leidžiasi apledijusiais betoniniais vamzdžiais, kurių nuolydis siekia iki 15 procentų, išvystydami per 100 km/h greitį. Galite rinktis iš trasų Altenberge (Rūdiniuose kalnuose), Oberhofe (Tiuringijos miške), Vinterberge (Zauerlande), arba pirmąją pasaulyje dirbtinio ledo trasą prie Kėnigzė ežero .

» Sužinokite daugiau!

 

Biatlonas

Jau daug metų Vokietijos biatlonininkai yra vieni geriausių pasaulyje; šiuo metu tokie yra Magdalena Neuner ir Michael Greis. Biatlono pasaulyje garsus yra ir Fritz Fischer . Jo biatlono kempingas įrengtas "Ruhpoldinger Chiemgau" arenoje. Biatlono mėgėjai taip pat gali pašaudyti į mažuosius juoduosius rutuliukus "Activcamp Beer " Altenberge, "Kaltenbrunn" Verdenfelcerio regione bei "Hohenzollern" slidinėjimo stadione Arbere (Bavarijos Miške).

» Daugiau informacijos

 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16684508sec.