Ryga kviečia pasimėgauti aktyvaus poilsio paslaugomis

Pranešama, kad Rygoje itin aktyviai ruošiamos čiuožimo ir slidinėjimo trasos. Tikimasi, kad tokios žiemos pramogos ir aktyvus poilsis gryname ore sudomins ne tik vietinius gyventojus, bet ir Rygos svečius.

Netoli Rotušės pradėjo veikti Savivaldybės remiama ledo čiuožykla. Džiugu pranešti, kad lankytojams su savo pačiūžomis slidinėjimas visiškai nekainuos. Tiesa, čia gali slidinėti kiekvienas, mat pačioje čiuožykloje galima išsinuomoti slidinėjimo įrangą už itin palankią kainą. Čiuožykla veikia nuo 10:00 iki 22:00.

Be to, kompanija „Avantis“ praneša, kad bendradarbiaujant su UAB „Skate“ yra numatyta įkurti visuomeninę čiuožyklą ir Grīziņkalnio parkų teritorijoje. Planuojama, kad čiuožykla veiks darbo dienomis nuo 15:00 iki 21:00, o savaitgaliais – nuo 11:00 iki 21:00. Prie čiuožyklos veiks pačiūžų nuomos punktas.

Rygos Uzvaros mieste jau daugelį metų veikia Rygos savivaldybės sukurta dirbtinio sniego trasa. Ji itin vertinama, mat atitinka aukščiausius žiemos pramogų reikalavimus. Prie slidinėjimo trasų, nuo 10:00 iki 21:00 valandos, dirba slidinėjimo įrenginių nuomos punktas. Čia už maždaug tris latus bus galima išsinuomoti slides ir batus. O slidinėti galima visą dieną nemokamai. Nuomos inventoriaus veikia ir kitose vietose - Mežaparke, tačiau, pabrėžiama, kad ten slidinėjimo trasos kur kas prastesnės būklės.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.48526192sec.