Apsipirkti važiuokite į Londoną, Madridą ar Barseloną

Apsipirkimas – vienas iš turistų labiausiai mėgstamų užsiėmimų kelionių metu, rodo Globe Shopper City Index atliktas tyrimas: 82 procentai keliautojų apsipirkimą įvardija kaip vieną iš pagrindinių prioritetų kelionės metu. Jei norite patogiai apsipirkti Europoje, būtinai vykite į Londoną, Madridą ar Barseloną, nes šie miestai pagal tyrimo rezultatus užėmė pirmąsias tris vietas.

Londono privalumas – parduotuvių skaičius, jų pasiekiamumas, siūlomų prekinių ženklų įvairovė, kainos ir nuolaidos. Taip pat pagal parduotuvių darbo laiką ir pardavėjų požiūrį į klientus bei kalbų mokėjimą Londonas lyderiauja tarp tyrime dalyvavusių 34 pasaulio metropolių.

Įvertinus apsipirkimo galimybes, buvo vertinama ir viešbučių, restoranų bei kultūros renginių pasiūla, transporto infrastruktūra ir netgi klimatas. Ir iš tikrųjų, – argi Londono rūkas gali trukdyti vaikščioti po parduotuves?

Tik po trijų paminėtų apsipirkimo metropolių eina Paryžius, Roma, Berlynas, Lisabona ir Amsterdamas, o 10 vietą užėmė Čekijos sostinė Praha, praneša Welt.de.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.20137119sec.