Lux Express keleivių skaičius šiemet augo 14 proc.

2012 metais pirmaujanti Baltijos šalių keleivių vežimo bendrovė „Lux Express“ pervežė 76 tūkstančiais arba 14 proc. daugiau keleivių, lyginant su 2011-aisiais. Planuojama, kad iki šių metų pabaigos įmonė perveš 650 tūkst. keleivių.

2012-aisiais daugėjo keleivių, važiuojančių maršrutais Talinas–Vilnius (keleivių skaičius didėjo 42proc.), Ryga–Vilnius (24proc.) ir Ryga–Sankt Peterburgas (21proc.).

„Šie metai buvo sėkmingi įmonei – mums pavyko padidinti keleivių skaičių ir pajamas. Šiais metais pasiūlėme naują maršrutą Vilnius–Varšuva–Berlynas. Juo kursuoja nauji „Simple Express“ autobusai su patogiomis sėdimosiomis vietomis, „Funtoro“ multimedijos sistema, „WiFi“ ir 220V jungties galimybėmis“, – pasakoja „Lux Express“ valdybos pirmininkas Hannesas Saarpuu.

Ilgieji šv. Kalėdų ir Naujųjų metų savaitgaliai teigiamai paveikė finansinius įmonės rodiklius. Laiku planuojančių atostogas ir jau dabar bilietus perkančių keleivių skaičius padidėjo 10proc.

Šiemet įmonė investavo daugiau nei 3 mln. eurų naujiems autobusams įsigyti. „Nuo liepos mūsų maršrutais kursuoja nauji „Lux Express Lounge“ autobusai – juose mažiau sėdimųjų vietų, taigi keleiviams patogiau sėdėti. Nepaisant sumažėjusių pajėgumų, bilieto kaina smarkiai nepasikeitė. Be to, per pastaruosius tris mėnesius pajamos padidėjo 6 proc. lyginant su praėjusiais metais. Tai reiškia, kad keliautojai vis labiau vertina naujųjų autobusų siūlomus patogumus“, – aiškina H. Saarpuu.

Finansiniai įmonės rodikliai rodo tendenciją, kad gyventojai linkę įsigyti kelionės komplektus. Nuo šių metų rugsėjo pradžios „Lux Express Group“ savo klientams Rusijoje siūlo ypatingą paslaugą kelionėms į Latviją ir Estiją – galimybę internetu (travel.luxexpress.eu) greitai ir su didelėmis nuolaidomis įsigyti visą kelionės paslaugų komplektą. 2013 metais įmonė planuoja parduoti apie 6000 tokių kelionių komplektų ir pasiūlyti Sankt Peterburgo gyventojams kelionių komplektų į Suomiją.

„Per pastaruosius metus „Lux Express“ smarkiai išaugo ir kai kuriose šalyse išplėtė maršrutų tinklą. Siekdami tapti keleivių vežimo rinkos lyderiu, kitais metais susitelksime ties maršrutais ir gaminiais, kuriuos jau siūlome savo klientams“, – aiškina H. Saarpuu.

 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

PALAIKYMO

 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 23.03.2024 - 29.03.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 26 511 011 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.180439sec.