Lietuvoje jau ketvirtą kartą vyks muzikos ir meno festivalis Be2gether

Birželio 25-27 dienomis ketvirtą kartą vyksiantis muzikos ir meno festivalis "Be2gether" jau publikavo muzikinę šių metų programą. Didžiausiame Lietuvos festivalyje savo kūrinius atliks daugiau nei pusšimtis įvairių muzikos stilių atlikėjų iš viso pasaulio.

Ryškiausia šių metų žvaigždė - "Empire of the Sun" iš Australijos, išgarsėjusi hitais tapusiomis dainomis "Walking on a dream", "We are the people" – ši grupė garsėja įspūdingais šou pasirodymais, kosminiais kostiumais ir scenografija. Kiti garsūs "Be2gether" svečiai ­­– rokeriai "Skunk Anansie", kurie su griausmu grįžo į pasaulinę sceną po išsiskyrimo.

"Empire of the Sun" - live:

www.youtube.com/watch?v=S_ja0-lHgE8&feature=player_embedded

"Skunk Anansie" - "Because of You":

www.youtube.com/watch?v=ZBa7FfEY-gw&feature=player_embedded

Festivalio puošmenos – hip-hop atlikėjas Root‘as Manuva ir vienas geriausių pasaulio beatbox‘erių Killa Kella su DJ First Rate. Dviejose didelėse scenose koncertuos modernieji "WhoMadeWho", žaismingieji norvegai "Casiokids", unikalieji "Bauchklang", "Crystal Fighters", skandalingieji "Ruble" ir rokeriai "Haydamaky". Šeštadienį vienoje iš scenų koncertuos grupė iš Latvijos "Instrumenti".

Festivalio "Be2gether Fresh" programa supažindins publika ir su naujais muzikos projektais. Tarp jų - svečiai iš Maskvos, rokeriai "Everything is made in China", stilingieji "Gerai gerai & Miss Sheep", teatrališkieji "Liūdni slibinai", "The Dominoes", avangardiškieji "Avaspo" ir kiti originalumu pasižymintys atlikėjai.

Klubo palapinėje įrašų plokštelėmis gros šokių muzikos meistrai. Pirmąją festivalio naktį vyks "Senos mokyklos" vakarėlis kartu su old-school hip-hop ritmų meistru Killa Kella ir vienu tituluočiausių pasaulio didžėjų - DJ First Race. Antrąją festivalio naktį muzikinę programą atliks elektroninės muzikos atlikėjai "Silence family".

Kaip ir kasmet festivalis "Be2gether" pristato ne tik muzikinę, bet turiningą meninę-pramoginę programą. Šiemet meniniams pasirodymams bus skirta atskira scena. Į programą įtraukti teatralizuoti pasirodymai ir improvizacijos, įvairių kultūrų šokiai, iliuzionistų šou.

Ateik į festivalį ir galėsi išbandyti purvo vonias, masažus, pasikaitinti pirtyje, sudalyvauti dailės užsiėmimuose, išbandyti jėgas žaidžiant kosminį tinklinį "Bossaball", sudalyvauti futbolo ir tinklinio turnyruose ar net susituokti specialiose "Be2gether" vestuvėse.

Video "Bossaball":

www.youtube.com/watch?v=nwI8REP_fZ0&feature=player_embedded

Muzikos ir meno festivalis "Be2gether" – didžiausias tokio pobūdžio festivalis Lietuvoje, jau ketvirtą kartą vyksiantis birželio25-27 dienomis prie pasienio ruožo su Baltarusija esančioje Norviliškių pilyje. Anksčiau vykusiuose festivaliuose dalyvavo tokios garsenybės kaip Groove Armada, Gogol Bordello, Morcheeba, Clawfinger, Bloodhound Gang, Tricky, Polarkreis 18, Fools Garden, LT DJ Bukem, Roni Size, Touch and Go ir daugelis kitų.

Išsami festivalio "Be2gether" programa patalpinta www.b2g.lt

Bilietas visoms trims renginio dienoms šiuo metu kainuoja 140LTL, vienai dienai - 95LTL. Bilietus platina Tiketa (www.tiketa.lt)

Pareiškimus akreditacijai gauti informacijos skleidėjai gali siųsti iki birželio 10 dienos:

http://www.b2g.lt/en/media/?lang=en

Papildoma informacija:

Eglė Nemeikaitė, Festivalio komunikacija

Tel.: +370 622 56382

E-paštas: [email protected], [email protected]

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16083908sec.