Parodoje «Adventur» garsieji Balinėtojai kvies patirti dar neatrastą Balį [1]

Jau šį savaitgalį, sausio 26–28 d., kelionių aistruolius į Lietuvos parodų ir kongresų centrą „Litexpo“ tradiciškai sukvies 6-oji tarptautinė turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda „Adventur“. Trijų dienų nuotykių turas parodos dalyvius šiemet skatins neapsiriboti vien tradicinėmis lankytinomis vietomis ar kryptimis, o ragins ieškoti unikalių įspūdžių ir patirčių. Štai, pavyzdžiui, kelionių ekspertai „Baltic Tours“ drauge su garsiaisiais Balinėtojais Leonardu Pobedonoscevu ir Ieva Šabane lankytojams siūlys keliauti kitaip po lietuvių pamėgtą Balį. Charizmatiškasis duetas, bendradarbiaudamas su kelionių organizatoriumi, pristatys unikalius, įkvepiančius pažintinius turus po dar neatrastas Balio vietas.
 
Skatins Balinėti kitaip
 
Pasak parodoje „Adventur“ kasmet dalyvaujančio kelionių organizatoriaus „Baltic Tours“ ekspertės Rasos Levickaitės, poilsiautojų iš Lietuvos kelionių žemėlapis šiandien yra gerokai išsiplėtęs, tad nebeužtenka siūlyti vien tradicinius kelionių pasiūlymus. Pastebima nauja tendencija, jog klientams apskritai svarbus poilsis. O kryptis, kur vykti, tėra antraeilis dalykas. Būtent besikeičiančius keliautojų įpročius atliepia ir šių metų paroda, kur didžiausias kelionių organizatorių ir agentūrų tikslas – lankytojams įprastą kelionių asortimentą praplėsti individualizuotais kelionių pasiūlymais, maršrutais ar kitomis unikaliomis paslaugomis.
 
„Išskirtinių patyrių ištroškusiems parodos lankytojams šiemet pristatysime unikalų mūsų ir Balinėtojų partnerystės rezultatą – kruopščiai suplanuotus pažintinius turus po tropinį Balį. Šioje saloje gyvenantys Balinėtojai, lietuviai Leo ir Ieva, gilinasi į Balio kultūrą, religiją, kasdienį gyvenimą, atranda naujas vietas, įdomius žmones, kelionių kryptis, maršrutus ir padeda visiems keliautojams atrasti Balio grožį. Tad keliaudami su patyrusiais Balinėtojais į namus parsivešite gerą nuotaiką, šypseną, ramybę, vidinę harmoniją ir stebuklingąją Balio energiją, kuria, tikiu, dar ilgai dalinsitės su savo artimais žmonėmis ir draugais“, – pasakojo R. Levickaitė.
 
Kiekvieną parodos dieną Balinėtojai lankytojų lauks prie „Baltic Tours“ stendo, kur iš pirmų lūpų bus galima išgirsti apie Balį, jame siūlomus kvapą gniaužiančius pažintinius turus ar įsigyti kelionę į saule ir snaudžiančių ugnikalnių peizažu apdovanotą svetingąją Indonezijos salą.

Tarp dovanų – kelionė į Graikiją
 
Kelionių organizatoriaus parodos stende netrūks ir kitų, „Baltic Tours“ ekspertų patikrintų, egzotinių kelionių pasiūlymų. Tik parodos metu už itin patrauklią kainą lankytojai bus kviečiami atostogauti Turkijoje, Graikijoje, Ispanijoje, Italijoje, Tailande, JAE ir kituose saulę ir šilumą ištisus metus garantuojančiuose kraštuose. Išskirtinėmis kainomis taip pat bus galima įsigyti ir poilsinių bei savaitgalio trukmės kelionių populiariosiomis kryptimis, kurias jau spėjo pamėgti poilsiautojai iš Lietuvos.
 
„Visą savaitgalį parodoje lauksime jūsų kelionių istorijų, planų ir išpažinčių. Kiekvienam pagal norus ir poreikius siūlysime aplankyti pamėgtus kurortus Turkijoje, Maroką, Egiptą, tolimąsias kryptis – Singapūrą, Malaiziją, Indoneziją, Japoniją ir kitas šalis. Neabejoju, kad mūsų patyrę kelionių profesionalai įsodins jus į įsimintiniausių atostogų traukinį, lėktuvą ar vadinamojo „raftingo“ valtį“, – sakė R. Levickaitė.
 
Didelis dėmesys bus skiriamas ir atostogoms Graikijoje, o Senovės Graikijos tematika taps pagrindiniu „Baltic Tours“ stendo akcentu. „Itin populiarėjanti atostogų kryptis Graikija jau susižėrė daugybės keliautojų komplimentus, tad aplankyti ją parodoje siūlysime ir jums. Užsukite į mūsų stendą, dalyvaukite loterijoje ir laimėkite lėktuvo bilietus dviem į dar nepažintus Atėnus! Beje, parodos stende jūsų lauks ir it iš Senosios Graikijos laikų nužengę nuotaikingi artistai – nepraleiskite progos su jais įsiamžinti smagioje asmenukėje“, – ragino kelionių ekspertė.
 
Sumaniems keliautojams – atributikos krautuvėlė

 
Kelionių organizatoriaus stendas lankytojus į pramogų ir geros nuotaikos karuselę įsuks jau nuo pirmos parodos dienos: žaisminga atostogų Fėja parodos dalyvius vaišins romantiškais desertais, bus gausu malonių dovanų ir siurprizų.
 
„Išskirtinai šioje parodoje veikiančioje krautuvėlėje pristatysime savo kurtus firminius sumaniuosius kelionių atributus. Vienoje vietoje galėsite įsigyti malonių dovanėlių sau ar draugui. Tai – herojiški, kelionėse išbandyti ir labai sumanūs daikčiukai: gertuvės, lietsargiai, mobiliųjų įkrovikliai, rankšluosčiai, krepšeliai. Kitaip tariant, tai – dalis mūsų patirčių, keliausiančių su jumis namo, o vėliau – ir per platų pasaulį. Tad svajokite, atostogų lagaminą pakuokite ir iki pasimatymo mūsų stende “, – kalbėjo „Baltic Tours“ ekspertė.
 
 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Violeta 03/13/2018 12:04 Teko būti Balyje, nepakartojamos atostogos, kurias mums suorganizavo kelionių organizatorius Grūda. Jeigu kam pravers - https://www.gruda.lt/tolimi-krastai

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55115008sec.