Neringa kviečia dalintis įkvepiančiomis istorijos

#IkveptiNeringos

Nerasite jokio kito krašto Lietuvoje, kuris talpintų tiek unikalių istorijų, kiek įvairiausiomis legendomis apipintas Neringos kurortas, šiais metais kviečiantis pasakoti apie savo unikalias patirtis lietuviškojoje Sacharoje. Labiausiai įkvepiančios istorijos bus įvertintos prizais.

Besidomintiems gražiausiu Baltijos pajūrio kurortu, žinoma, kad šiandien Neringos kraštovaizdis gyvena net prieš šimtmetį ar daugiau įkvėpimo čia ieškojusių poetų, dailininkų kūryboje, pabėgimo iš miestų ieškojusių tuometinių vasarotojų memuaruose. Užfiksuotų prisiminimų dėka šiandien gyvas ir pirmasis rašytojo Thomo Manno vizito šiame krašte įspūdis, įkvėpęs čia ne tik įsigyti nuolatinę buveinę, bet ir skirti laiko kūrybai.

O kokios šiandieninės Neringos istorijos? Kokio įkvėpimo Neringoje ieško šiuolaikinis žmogus, o gal jau rado?

Neringos kurortas istorijomis, susijusiomis su šiuo kraštu, kviečia dalintis šiandieninį savo svečią, kuris galbūt kolekcionuoja saulėlydžius ar saulėtekius, neįsivaizduoja gerų  metų be jūrmylių, kurias įveikė skrosdamas bangas vėjo aitvaru. Galbūt kažkuriam Neringa yra pirmosios meilės, piršlybų ar tuoktuvių vieta, o gal pirmasis vaikystės kurortas, lydėjęs visas gyvenimo vasaras ir šiandien viliojantis čia grįžti jau su savo atžalomis.  Galbūt tai ne tik tobuliausia vasaros atostogų vieta, bet ir puikiausia vieta gyventi ir kurti. Pasidalinkite savo  istorijomis!

Geriausių istorijų autoriams – savaitgalis Neringoje

Parašykite kaip, kam ar kodėl jus įkvepia Neringa – socialiniame tinkle Instagram savo istoriją iliustruokite nuotraukomis ar vaizdo įrašais, darytais Neringos savivaldybės teritorijoje ir dalyvaukite konkurse!

Trijų geriausių istorijų autorių lauks rugsėjo savaitgalis Neringoje – metų laiku, kuomet džiugina saulėti orai, įšilusi Baltijos jūra bei Tarptautinei turizmo dienai skirti renginiai.  Savaitgalį su 2 nakvynėmis dovanos viešbutis „Nidus“, svečių namai „Nidos Stiegė“ bei patogius apartamentus turintis „Nidos kempingas“. Ir tai dar ne viskas – Neringos draugai „Happeak“, „Irklakojis“ ir Lietuvos kurortų asociacija įsteigė papildomų prizų apie kuriuos bus galima sužinoti konkurso eigoje!

Konkurse dalyvauja visos nuotraukos ir vaizdo įrašai, kartu su istorijomis talpinami socialinio tinklo Instagram profiliuose (ne istorijose (angl. Stories). Prie savo teksto ir nuotraukos būtinai pridėkite grotažymes #IkveptiNeringos arba #InspiredByNeringa ir pažymimėkite@curonian_spit_neringa. Dalyvių profiliai turi būti vieši, kad nuotrauka būtų matoma viešai ir ja būtų galima dalintis. Daugiau apie konkurso sąlygas www.neringa.lt.

Konkursas vyks nuo gegužės 1-osios iki  rugpjūčio 31-osios.

Kviečiame įkvėpti Neringos ir leisti būti jos įkvėptiems. Neringa: legenda, kuri įkvepia!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.03.2024 - 23.03.2024 Starptautiskais zvaigžņu festivāls Liepājas reģiona TIB
Liepājas Starptautiskajā zvaigžņu festivālā, 15. martā koncertzāles “Lielais dzintars” ar džeza programmu publiku priecēs “Trio Elpo”. | Skatīt vairāk
Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 23.03.2024 Satriecošs piedāvājums atpūtai ŠRILANKĀ! Latvia Tours
Viena no skaistākajām un interesantākajām Āzijas valstīm, kuru ir vērts apmeklēt kaut reizi dzīvē. Šo salu raksturo ārkārtēja dabas un kultūras | Skatīt vairāk
no 793.00 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43884778sec.