Į Neringos paplūdimius grįžta nemokami jogos užsiėmimai

Ilgametė Neringos vasaros tradicija – nemokamos jogos mankštos  ir vėl grįžta į Nidos ir Juodkrantės paplūdimius. Pirmoji mankštų diena šiais metais – birželio 21-oji. Būtent šią dieną minima Tarptautinė jogos diena.


Kas savaitę besikeičiantys instruktoriai kvies išbandyti įvairias jogos rūšis –  Hatha, Aštanga, Prana Vashya, Nirvana fitness, Joga breathwork, sportinę, sveikatinimo. Taip pat vyks kalanetikos ir giliųjų raumenų treniruotės.

Darbo dienomis mankštos vyks du kartus per dieną – ryte nuo 8 iki 9 val. ir vakare nuo 19 iki 19.45 val. Šeštadieniais, sekmadieniais ir švenčių dienomis – tik rytais nuo 8 val. Vieta – Nidos ir Juodkrantės centriniai paplūdimiai, esant vėjuotam orui – priešpliažio zonoje.


Ši vasara jau tryliktoji, kuomet jogos mankštos organizuojamos Nidos centriniame paplūdimyje. Į pirmuosius užsiėmimus iš pradžių rinktasi nedrąsiai, tačiau geri atsiliepimai mankštas išpopuliarino taip, kad atsirado poreikis jas organizuoti ir Juodkrantėje. Jau nebestebina, kuomet Nidos ir Juodkrantės centriniuose paplūdimiuose susirenka apie pusę šimto mankštų dalyvių.  Kai kurie kurorto lankytojai net ir savo viešnagę Neringoje planuoja atsižvelgdami  į jogos mankštų grafiką.


Neringos pajūryje atliekami jogos pratimai ne tik padės lavinti kūną, bet ir geriau išnaudoti jūros ir jūrinio klimato teikiamais privalumais.


Projektą vykdo Lietuvos jogos asociacija, o finansuoja Neringos savivaldybė visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos lėšomis. Mankštos vyks iki rugpjūčio 25-osios.


Daugiau informacijos – www.neringa.lt

 
 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 22.03.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 24.03.2024 Viduslaiku mantojumam pa pēdām Alūksnē! Alūksnes TIC
2024.gada 23.martā Alūksnes viduslaiku pils stāsta atklāšanas pārgājiens “Viduslaiku mantojuma pa pēdām Alūksnē”! | Skatīt vairāk
12.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.02.2024 - 21.03.2024 Eksotiska atpūta - pēdējās vietas! Estravel Latvia
Ieleciet vasarā jau tyagad! - pēdējie lidojumi uz eksotiskiem galamērķiem Āzijā - Bali, Taizeme, Maldīvu salas... Tagad un tūlīt! | Skatīt vairāk
no 1329 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53126502sec.