Turizmo paroda «Adventur»: turizmo šventė, drąsinanti keliauti ir padedanti sutaupyti

Panašu, kad Naujieji metai Lietuvos kelionių rinkos dalyviams bei keliautojams prasideda šiek tiek vėliau, kartu su didžiausia Baltijos šalyse specializuota tarptautine turizmo paroda ADVENTUR. Kasmet didėjantis parodos plotas bei augantis lankytojų skaičius įrodo, kad lietuviai yra aistringi keliautojai ir jų meilė kelionėms tik stiprėja. Šiemet ši turizmo šventė, vyksianti sausio 24-26 dienomis, ir vėl stebins dalyvių bei renginių gausa. Svečiai iš tolimų egzotiškų bei kaimyninių šalių kvies atrasti pasaulį, o Lietuvos regionai bei „Keliauk Lietuvoje“ ekspozicijos dalyviai žadins smalsumą atidžiau pasidairyti po gimtąjį kraštą. Yra ir dar viena priežastis atvykti į parodą – planuojantys atostogas čia po vienu stogu ras geriausius visų kelionių pasiūlymus.


Kelionių kryptys tos pačios, bet kelionės į jas prabangesnės

Daugeliui jau tapo įpročiu būsimo pavasario, vasaros ir net rudens atostogas planuoti sausį, o gerų ir įdomių kelionių pasiūlymų dairytis būtent ADVENTUR parodoje. Kelionių organizatoriai palaiko šią tendenciją ir parodoje pristato ne tik naujausias kelionių kryptis, viešbučius, bet ir patrauklius kelionių paketus. O ko šiandien ieško atostogas planuojantys keliautojai? „Iš pirmo žvilgsnio, atostogų fronte lyg ir nieko naujo, toliau ryškiai lyderiauja Turkija, niekam nesiruošianti užleisti savo pozicijų. Jos populiarumas vis dar auga, o Turkiją vytis bando Graikija, Bulgarija, Ispanija, Egiptas,“ – mėgstamiausias atostogų šalis pristato tarptautinio kelionių organizatoriaus „Tez Tour“ ryšių su visuomene ir rinkodaros skyriaus vadovė Inga Aukštuolytė. Tačiau ji pastebi, kad lietuviai vis labiau pasirengę investuoti į kokybę, tad keliaudami į jau pamėgtas šalis renkasi aukštesnės kategorijos viešbučius ir paslaugas.


Naujų atostogų krypčių paieškos, panašu, taip pat suka įdomia linkme, kelionių meniu randasi ne naujos šalys, o nauji, jau pamėgtų šalių regionai. „Šiemet norime savo keliautojus pakviesti į Malagą – vieną populiariausių Ispanijos turistinių regionų, kur net rudenį galima mėgautis saule ir šiluma, o Andalūzijos kraštovaizdis, maurų palikimas ir miestai perliukai – Sevilija, Granada, Kordoba – negaili vizualių įspūdžių,“ – vieną iš naujienų pristato I. Aukštuolytė. Ji taip pat kviečia kartu su „Tez Tour“ atrasti naujas vietas, atrodo, jau „nuo-iki“ apkeliautose šalyse: „Ieškantiems ko nors naujo, bet norintiems vykti į jau pamėgtą šalį siūlome ilsėtis žemyninės Graikijos Peloponeso pusiasalyje ar vis populiarėjančiame Kalabrijos regione Italijoje.“


Kelionių organizatoriai pastebi dar vieną tendenciją – vis labiau populiarėjančias rudens atostogas. Panašu, kad pasimėgavę lietuviška vasara, ne vienas nori ją pratęsti kelione ten, kur šilta net ir rudenį. I. Aukštuolytė patvirtina, kad ruduo ypatingai mėgiamas metas keliauti ne tik pasišildyti, bet ir pažinti naują šalį. „Tez Tour“ rudens kelionių asortimentas spalvingas ir intriguojantis: Sakartvelas (Gruzija), Sicilija ir Kalabrija Italijoje, Portugalija ir Malagos regionas Ispanijoje.

„Kelionių mugė“ – puiki proga sutaupyti

Ne paslaptis, kad nemaža dalis parodos lankytojų į ją atvyksta turėdami tikslą rasti geriausią kelionės kainą ir sutaupyti. I. Aukštuolytė pažada tokių lankytojų taip pat nenuvilti: „Šiemet „Tez Tour“ stendas užims didžiausią parodos plotą, o jame įsikūrusioje „Kelionių mugėje“ keliautojus konsultuos bei geriausią pasiūlymą išsirinkti padės net 60 turizmo profesionalų. Kelionių agentai bus pasirengę patarti kelionės maršruto, biudžeto planavimo, viešbučio, ekskurisjų ir visais kitais rūpimais klausimais. Tikrai bus galima ne tik pasitarti, susipažinti su naujienomis, gauti dovanų, bet net ir pasiderėti. Planuojantiems atostogas, tai puiki galimybė išsirinkti patį geriausią kelionės variantą,“ – sako I. Aukštuolytė.

Vis dar svajojantys apie slidinėjimo atostogas, „Kelionių mugėje“ turės progą pačiupti besibaigiančius paskutinės minutės pasiūlymus į populiariausius Austrijos ir Italijos kalnų kurortus. Na, o visų, įsigijusių slidinėjimo kelionę, slides „Tez Tour“ žada į kalnus nugabenti nemokamai.

Galimybė laimėti net dvi keliones

Paroda – tai šventė, tad kaip ir kasmet čia netrūks pramogų. „Tez Tour“ kvies išbandyti laimę loterijose ir laimėti net dvi keliones šeimoms. „Keliones į Gruziją su nakvyne 5 žvaigždučių viešbutyje bei savaitės poilsį 5 žvaigždučių viešbutyje Turkijoje, bus galima laimėti tiesiog užpildžius anketą,“ – nuostabiais prizais intriguoja I. Aukštuolytė ir patikslina, kad šių prizų laimėtojai bus išrinkti burtų keliu ir paskelbti paskutinę parodos dieną, sekmadienį.


Ir tai ne vienintelė loterija… „Tez Tour“ stende kiekvieno lauks iš Šiaurės atvykusios nuotaikingos baltosios meškos, dalyviams siūlysiančios paragauti burbulinės arbatos, pasisupti, nusifotografuoti atminčiai ir, žinoma, išbandyti fortūną loterijoje. Dešimt lankytojų, įsiamžinusių su meškomis ir nusiuntusių nuotrauką, pažymėtą #TezTourAdventur, į TEZ TOUR Lietuva Instagram ar Facebook paskyras bus apdovanti specialiais kelionių organizatoriaus prizais. Originalių dovanų galima bus laimėti ir „Tez Tour“ laimės valandų metu. „Ateikite į stendą kasdien 11 val., 13 val., 15 val. valandomis, dalyvaukite loterijoje ir džiaukitės kelionėse praversiančiais prizais,“ – ragina I. Aukštuolytė.


Neįtikėtinos kelionių istorijos iš pirmų lūpų

Smagu stebėti, kaip ADVENTUR paroda kasmet vis stiprina programą įdomiais renginiais, knygų pristatymais, degustacijomis, koncertais, o gausėjantis įdomių pranešėjų skaičius patvirtina, kokia paklausi tampa galimybė išgirsti pačias įdomiausias ir egzotiškiausias patyrusių keliautojų patirtis iš pirmų lūpų.

„Tez Tour“ atstovė džiaugiasi galėdama pristatyti itin įdomią ir, svarbiausia, nepaprastai drąsią keliautoją Irmą Jokštytę: „Visų pirma, tai itin kūrybinga ir įdomi asmenybė… Ši jauna moteris, apako ankstyvoje vaikystėje, tačiau tai jai nė kiek netrukdo keliauti, pažinti pasaulį ir mėgautis gyvenimu. Jei jums kyla klausimas, kam keliauti, jei nieko negali matyti, būtinai ateikite paklausyti Irmos. Nustebsite ir tikrai pasisemsite drąsos.” Aistringa keliautoja I. Jokštytė apie drąsos svorį ir laisvės ribas keliaujant pasakos 5.3 konferencijų salėje, sausio 25 d. (šeštadienį)16.00-16.45 val.


Tad visiems, nedrąsiai pradedantiems svajoti apie atostogas, paskutinis šių metų sausio savaitgalis žada tapti puikiu paskatinimu nedelsti, apsispręsti ir kartu su puikia nuotaika kišenėje išsinešti svajonių atostogas.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.03.2024 - 23.03.2024 Alīsijas Edelvaisas (Austrija) koncerts Valmieras TIC
22.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā koncertēs austriešu dziesminiece, multiinstrumentāliste, cirka māksliniece un aktrise Alīsija Edelvaisa. | Skatīt vairāk
25 EUR
Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 23.03.2024 Satriecošs piedāvājums atpūtai ŠRILANKĀ! Latvia Tours
Viena no skaistākajām un interesantākajām Āzijas valstīm, kuru ir vērts apmeklēt kaut reizi dzīvē. Šo salu raksturo ārkārtēja dabas un kultūras | Skatīt vairāk
no 793.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 27.02.2024 Liepājai pērn rekordliels tūristu skaits Liepājas reģiona TIB
2023. gadā Liepājas naktsmītnēs apkalpoti 112 714 viesi, kas ir līdz šim pilsētas augstākais rādītājs naktsmītņu datu apkopošanas vēsturē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.43181896sec.