Ruoštis žiemos kelionėms Novaturas siūlo jau nuo liepos pradžios

Didžiausias kelionių organizatorius Baltijos šalyse „Novaturas“ pristato naująjį žiemos kelionių sezoną, kurio keliones lietuviai iš anksto galės įsigyti jau nuo pirmadienio. Kelionių organizatorius žiemos sezono metu planuoja išvežti ilsėtis beveik dvigubai daugiau tautiečių nei praėjusį sezoną – virš 22 tūkst., ir pirmiausia orientuojasi į dvi grupes: siekiančius ramaus poilsio šiltuose kraštuose bei trokštančius aktyvių žiemos pramogų Alpėse. Žiemos sezono kelionės prasideda spalio mėn. ir truks iki kitų metų balandžio mėnesio.

Itin sėkmingi išankstiniai vasaros sezono pardavimai metų pradžioje nulėmė, jog žiemos sezono keliones „Novaturas“ siūlo pagal tą pačią formulę: anksčiausiai planuojantiems žiemos atostogas – didžiausias pasirinkimas ir geriausia kaina.

Nuo lietuviško šalčio rudens, žiemos bei pavasario mėnesiais bėgantiems lietuviams „Novaturas“ šiemet siūlys 4 kurortus Egipte bei Tenerifės salą Kanarų salyne.

„Egiptas yra neabejotinai mėgstamiausia lietuvių poilsio vieta šaltuoju metų laiku, todėl „Novaturas“ šiemet vieninteliai Lietuvoje siūlo net 4 Egipto kurortus: Tabą, Marsa Alamą, Hurgadą ir Šarm aš Šeichą“, - teigia „Novaturo“ generalinis direktorius Linas Aldonis.

„Lyginant su praėjusiu žiemos sezonu, į Egiptą šiai žiemai suplanavome net 2,2 karto daugiau kelionių. Taip pat 11 proc. lenksime ir dar ankstesnį, 2009-2010 metų žiemos sezoną. Egiptą mūsų tautiečiai pamėgę visais metų laikais, tačiau žiemos metu jis yra vienvaldis lietuvių simpatijų lyderis. Be to, egiptiečių pastangos sugrąžinti pasitikėjimą jų turizmo rinka tikrai įspūdingos – tikėtina, jog žiemos sezonui Egiptas bus pasiruošęs geriau nei bet kada iki šiol“ – sako L. Aldonis.

Alternatyva Egiptui – Kanaruose esanti Tenerifė. „Kanarų salynas dažnai vadinamas amžino pavasario šalimi – šiltas ir švelnus klimatas ištisus metus čia vilioja daugumą europiečių, todėl ją siūlome žiemos kelionių sezono metu. Be to, Tenerifė pasižymi kaip įvairių pramogų ir galimybių sala – idealias atostogas čia ras ir pramogų bei renginių ištroškęs jaunimas, ir tiesiog ramaus poilsio siekiančios šeimos“, - sako L. Aldonis.

Slidinėjimo bei snieglentės mėgėjams ir profesionalams „Novaturas“ vienintelis Lietuvoje užsakomaisiais skrydžiais siūlys keliones į Italiją – žiemos pramogų gerbėjams bus siūlomi 8 slidinėjimo kurortai. „Slidinėtojų gausa ir kasmet vis didėjantis jų skaičius parodo, jog Lietuvoje ši pramoga dar nėra pasiekusi piko, todėl kasmet stengiamės pasiūlyti vis įvairesnį slidinėjimo kurortų pasirinkimą. Kaip ir su pasyvesniu poilsiu, slidinėjimo atostogoms ruoštis siūlome jau vasarą – ne veltui patarlė kalba apie būtinybę slides tepti šiuo metų laiku“, - komentuoja „Novaturo“ vadovas.

Pasak L. Aldonio, dauguma lietuvių jau įprato atostogas planuotis iš anksto, tačiau išankstinių pardavimų metu, pirmąjį mėnesį, jie bus viliojami ne tik nuolaidomis, bet ir mažesniu avansiniu mokėjimu už įsigytą kelionę.

„Atrodytų, jog vidurvasaryje žiemos sezonas dar tolokai, tačiau kaip rodo patirtis, anksčiausiai pradėję planuotis savo atostogas turi didžiausią pasirinkimą – vakarų europiečiai jau bruzda, todėl į konkurenciją dėl geriausių kurortų ir viešbučių nuo liepos mėnesio norime įtraukti ir lietuvaičius. Prognozuojame, jog savo žiemos sezono atostogas iš anksto šiemet susiplanuos dvigubai daugiau lietuvių nei praėjusiais metais“, - teigia „Novaturo“ vadovas.

Didžiausias poilsinių ir pažintinių kelionių organizatorius Baltijos šalyse „Novaturas“ veiklą vykdo nuo 1999 metų. Per metus „Novaturas“ organizuoja virš 1700 skrydžių daugiau kaip 20 krypčių. 2010 metų „Novaturo“ įmonių grupės apyvarta buvo 201,7 mln. litų, o „Novaturo“ paslaugomis pasinaudojo 103 tūkst. Baltijos šalių gyventojų.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.04.2024 - 30.04.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.59223914sec.