Trakų turizmo informacijos centras skelbia nuotraukų konkursą

Trakų turizmo informacijos centras ( TIC) skelbia atranką fotografijų konkursui, skirtam Trakų turizmo informacijos centro 15 metų veiklos jubiliejui pažymėti.

Jums tereikia pasitelkti savo vaizduotę ir kūrybiškai pažvelgti į Trakus ir apylinkes pro fotoaparato objektyvą. Kviečiame iš naujo atrasti Trakų krašto lankytinas vietas ir objektus, dalytis aktyvaus laisvalaikio nuotykiais, švenčių, koncertų, festivalių ir kitų renginių akimirkomis.

Nuotraukas konkursui galite teikti trijose kategorijose:

I. Praeities dvelksmas: “Kai su ryto rasa bunda miestas ir su žvaigždėtu dangumi užmiega Trakų pilys” (Trakų ir rajono lankytinos vietos skirtingu paros metu, atskleidžiant fotografuojamo objekto nuotaiką ir dvasią)
II. Aktyvus poilsis: ėjimo laisvė, bėgimo vėjas, yrio jėga, šokio grakštumas, skrydžio platus mostas… ir kt.
III. Renginiai: nuo miegančio kūdikio lopšyje iki šėlstančios rankų jūros!!! (2012 metų Trakų renginių kalendoriui)

Konkurso taisyklės

1. Kiekvienas dalyvis gali pateikti iki 3 nuotraukų kiekvienai kategorijai. Jūsų darbų laukiame el.pašto adresu: [email protected] . Laiško temoje prašome parašyti FOTOKONKURSUI. Taip pat laiške prašome nurodyti:

- kategorijos pavadinimą
- darbo pavadinimą
- vardą pavardę
- autoriaus adresą, kontaktinį telefoną
- komentarą prie nuotraukos
- fotografuoto objekto pavadinimą

2. Siųsdami nuotrauką Jūs patvirtinate, kad sutinkate su šio konkurso taisyklėmis. Nuotraukų autoriai prisiima atsakomybę už nuotraukos turinį ir autorystę pagal LR įstatymus.

3. Jūsų atsiųstas nuotraukas mes talpiname www.trakai-visit.lt puslapyje tinkle “Facebook”, adresu www.facebook.com/pages/Trakai-Visit/200477646643415 . Todėl skatinkite savo bičiulius balsuoti už Jūsų darbus “Facebook” tinkle.

4. Trys daugiausiai paspaudimų “Patinka” surinkusios nuotraukos pirmose dvejose kategorijose (“Nepažinti Trakai”, “Aktyvus poilsis”) bus pristatytos po konkurso surengtoje parodoje 2011 metų rugsėjo mėnesį turizmo savaitės renginių “Tegyvuoja Trakai” metu.

5. Visų kategorijų 1 – 3 vietų laimėtojams bus įteikti specialūs Trakų TIC įsteigti jubiliejiniai prizai.

6. Į 2012 metų Trakų krašto renginių kalendorių pateks TIC darbuotojų atrinktos nuotraukos trečioje konkurso kategorijoje, atsižvelgiant į „Facebook“ lankytojų nuomonę (daugiausia paspaudimų „Patinka“ 3 kategorijoje sulaukusios nuotraukos). Šioje kategorijoje bus ištrinkta 12 nuotraukų (kiekvienam mėnesiui po vieną), vaizduojančių tame mėnesyje vykstančių festivalių, švenčių, varžybų ir kitų renginių akimirkas. Šios kategorijos nugalėtojų nuotraukos taip pat bus pristatytos po konkurso surengtoje parodoje rugsėjo mėnesį turizmo savaitės renginių “Tegyvuoja Trakai” metu.

7. 2012 metų Trakų krašto renginių kalendorius bus dalijamas tarptautinėse turizmo parodose, atvykstantiems į Trakus užsienio žiniasklaidos ir kelionių organizatorių atstovams, savivaldybės ir TIC partneriams ir svečiams.

8. Geriausios visų kategorijų fotografijos (nurodant autorystę) taip pat bus naudojamos leidžiant reprezentacinius Trakų krašto leidinius turistams ir miesto svečiams ir oficialioje Trakų TIC internetinėje svetainėje.

9. Darbus prašome siųsti jpg formatu, mažiausiai 1200*1600 pikselių ir ne didesnes kaip 2 MB. Nuotraukose leidžiamos tik nedidelės kompiuterinės korekcijos, skirtos ištaisyti eksponavimo ar spalvinės gamos klaidas. Konkurse gali dalyvauti tik tie darbai, kurie nebuvo niekur publikuoti ir kurie nebuvo įvertinti kituose konkursuose.

10. Darbai turi būti sukurti 2010-2011 metais.

11. Konkursas vyks nuo 2011 metų liepos 8 iki rugpjūčio 31 dienos.

Projekto vadovė: Karolina Narkevič
Trakų TIC vadybininkė rinkodarai
Tel.: 8 528 51934, el.p.: [email protected]

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60566807sec.