Pilni lėktuvai į Egiptą žymi Novaturo žiemos kelionių sezono pradžią

Šią savaitę pilnais lėktuvais į Egiptą startavo „Novaturo“ žiemos kelionių sezonas. Artimiausi skrydžiai į šią lietuvių pamėgtą šalį taip pat užpildyti maksimaliai – kelionių organizatorių atstovų teigimu, tai viena vertus rodo neblėstantį Egipto populiarumą, kita vertus – lietuviai atostogas jau planuoja iš anksto, nes šios kelionės buvo parduotos dar vasarą.

Nuo vasaros vidurio – tris mėnesius – trukęs „Novaturo“ žiemos sezono kelionių išankstinis pardavimas patvirtino populiariausias lietuvių atostogų kryptis šaltuoju metų laiku. Lyginant su praėjusių metų rezultatais, kelionių pardavimas visomis kryptimis augo beveik dvigubai.

Kelionių organizatoriaus „Novaturo“ siūlomos atostogos šaltajam sezonui pirmiausiai orientuotos į dvi lietuvių grupes: siekiančius poilsio šiltuose kraštuose bei trokštančius aktyvių žiemos pramogų Alpėse. Pirmiesiems buvo siūlomos atostogos 4 Egipto kurortuose – Hurgadoje, Taboje, Šarm aš Šeiche ir Marsa Alamoje – arba Kanarų salyne, o antrieji rinkosi iš 8 Italijos kurortų Alpių kalnuose.

„Kaip ir planavome, lyginant su praėjusių metų žiemos sezono išankstiniu pardavimu, turime stiprų rezultatų augimą. Kelionių į slidinėjimo kurortus bei į Egiptą populiarumas augo labiausiai – džiugina tai, kad lietuviai kelionių organizatorių paslaugas vertina ne tik renkantis poilsį prie jūros, tačiau ir ieškant žiemos pramogų kalnuose“, - teigia „Novaturo” generalinis direktorius Linas Aldonis.

Rugsėjo mėnesio kelionių autobusu išankstinis pardavimas taip pat pasižymėjo beveik dvigubu keliautojų aktyvumu ir parodė populiariausias kryptis kelionėms žeme: šventiniu šv. Kalėdų laikotarpiu itin populiari Laplandija, centrinės Europos maršrutas (Praha, Viena ir Budapeštas) ir lietuvių mėgiama Prancūzijos sostinė Paryžius.

Tuo tarpu pažintinės kelionės lėktuvu pritraukė daugiausiai Izraelio gerbėjų – kelionės į šią šalį aplenkė praėjusių metų lyderį - kruizus Nilu. Trečiojoje vietoje pagal populiarumą – kelionė į Jordaniją ir Izraelį.

Didžiausias poilsinių ir pažintinių kelionių organizatorius Baltijos šalyse „Novaturas“ veiklą vykdo nuo 1999 metų. Per metus „Novaturas“ organizuoja virš 1700 skrydžių daugiau kaip 20 krypčių. 2010 metų „Novaturo“ įmonių grupės apyvarta buvo 201,7 mln. litų, o „Novaturo“ paslaugomis pasinaudojo 103 tūkst. Baltijos šalių gyventojų.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46592808sec.