Vilniaus centrinė universalinė parduotuvė į pramogų erdvę investuoja 0,8mln.Lt

Daugiau kaip 4mln. lankytojų kasmet sulaukianti Vilniaus centrinė universalinė parduotuvė šventinį sezoną pasitinka atverdama naują pramogų ir kultūros zoną. Šiuo metu intensyviai puošiama ir paskutinių interjero dizainerių potėpių dailinama 5-ojo aukšto erdvė pirmųjų lankytojų lauks jau gruodžio 2 d. Vartus į pasakų, stebuklų ir dovanų miesto šalį atvers šventinis koncertas, kuriame skambės Rūtos Ščiogolevaitės ir Elvino Dandelio duetas, susižavėjimo šūksnių sulauks ledo skulptūrų ir milžiniškų burbulų pūtimo šou, iliuzionisto ir linksmųjų personažų pasirodymas.

Pasak 37 metus veikiančios Vilniaus centrinės universalinės parduotuvės (VCUP) generalinės direktorės Onos Nevinskienės, penktame prekybos centro aukšte atsiradusi pramogų erdvė buvo kuriama kultūrinio gyvenimo išsiilgusiems vilniečiams ir miesto svečiams.

„Norime sukurti erdvę, kurioje malonu būtų lankytis ir greta VCUP dirbantiems biurų darbuotojams, ir šeimoms su mažais vaikais. Todėl vidudienį ir vakarais čia skambės gyva fortepijono muzika, kurią girdės aplinkiniuose restoranuose ir kavinėse pietaujantys, vakarieniaujantys ar kavos puodelio užsukę lankytojai. Darbo dienomis ir savaitgaliais rengiame programas šeimoms: rankdarbiais besidomintiems, kuriantiems ir judriems vaikučiams pasiūlysime įdomių užsiėmimų, eksponuosime parodas. Kultūra alsuojantiems lankytojams suteiksime išskirtinę progą dalyvauti poezijos skaitymo, teatro, šokių vakaruose“,– sako O.Nevinskienė.

Žinomo architekto Leonido Merkino suprojektuota VCUP pramogų erdvė išsiskiria įdomia konstrukcija ir interjero sprendimais: jaukią, šiltą šviesą skleidžiantys išskirtinio dydžio „Barissol“ šviestuvai ir netikėta lubų konstrukcija kuria atpalaiduojančią ir maloniai nuteikiančią atmosferą. Atsinaujinusios parduotuvės, restoranai ir kavinės apsups centre išdidžiai stovinį fortepijoną– tapsiantį prekybos centro kultūros, laisvalaikio ir meno simboliu.

Į naująją pramogų erdvę universalinės parduotuvės valdytojai investavo 800tūkst.Lt. Kasdien VCUP apsilanko apie 12 tūkst. pirkėjų.

NUOTRAUKOSE: Žinomo architekto Leonido Merkino suprojektuotos VCUP pramogų erdvės vizualizacija.

INFORMACIJA ŽINIASKLAIDAI

Šventinis VCUP pramogų erdvės atidarymo renginys prasidės gruodžio 2d. (penktadienį), 18val., 5-ame centrinės universalinės parduotuvės aukšte. Spaudos konferencija vyks gruodžio 2d., 17.30val., 5-ame VCUP aukšte.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44844508sec.