Vilnius – naujas Europos miestų kortelių tinklo narys

Nuo 2012 metų sausio 1 d. Vilnius prisijungė prie tarptautinio EuropeanCityCards (ECC) tinklo, kuris vienija 22 šalis ir 33 miestus. Šis projektas sukurtas tarptautinės organizacijos EuropeanCitiesMarketing ir didžiųjų Europos miestų iniciatyva, siekiant apsikeisti gerąja patirtimi, vieningai pristatyti turizmo paslaugas ir padidinti miesto kortelių pardavimus.

Pagrindinė projekto jungiamoji grandis – miestų kortelės – sparčiai populiarėjantis turizmo produktas, kurios turistui padeda ne tik suplanuoti savo laisvalaikį, bet ir sutaupyti pinigų.

 

Dalyvavimas ECC tinkle Vilniui yra unikali galimybė prisistatyti greta didžiausių ir populiariausių Europos miestų, užmegzti bendradarbiavimą turizmo srityje, taip pat analizuoti turizmo statistiką, gauti žinių apie naujausius turizmo produktus ir tendencijas.

ECC tinkle skelbiama informacija apie oficialiąją Vilniaus miesto kortelę apjungiant keletą priemonių: interneto svetainę www.europeancitycards.com/, specialią nemokamą turizmo aplikaciją bei skaitmeninį leidinį. ECC yra platforma, kurioje kiekvienas gali lengvai surasti, palyginti informaciją, o ši gali prisidėti kuriant patrauklaus miesto įvaizdį ir netgi lemti kelionės krypties pasirinkimą. Dalyvavimas ECC tinkle reiškia Vilniaus miesto kortelės, kaip kokybiško produkto pripažinimą, ir svarbų įvertinimą tarptautiniu mastu.

Vilniaus miesto kortelės turėtojui iš viso siūlomos 53 nuolaidos, formuojančios plačią turizmo paslaugų pasiūlą. Turistams patogu pasirinkti kortelės tipą pagal jų poreikius (24 ir 72 val. kortelė, 24 val. kortelė su integruotu transporto bilietu arba be jo), sukurtas platinimo taškų tinklas – kortelę galima įsigyti visuose Vilniaus turizmo informacijos centruose, kai kuriose turizmo agentūrose, viešbučiuose bei internetu.

Per 2011 metus kortele pasinaudojo 550 asmenų iš daugiau kaip 30 pasaulio šalių. Daugiausia kortelių įsigijo vokiečiai, rusai, lenkai. Atsiliepimai rodo, kad Vilnius turistams atrodo patrauklus miestas, turintis įdomią istoriją, kultūrą, architektūrą, tradicijas. Didelį įspūdį turistams paliko ir nuoširdūs bei draugiški vilniečiai.

Plačiau apie miesto kortelę skaitykite atnaujintoje Vilniaus turizmo informacijos svetainėje www.vilnius-tourism.lt/, taip pat www.europeancitycards.com/. Turizmo aplikaciją galite nemokamai atsisiųsti Android ir iPhone aplikacijų parduotuvėse.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38673091sec.