„«Velnio akmuo 2012» – liepos 12 – 15 dienomis!

Ar jauti? VA jau ranka pasiekiamas! Jūsų patogumui parengėme itin trumpą patarimų ir priminimų sąrašiuką. Taigi, apie viską...

1. Oficiali festivalio pradžia: Liepos 12 d. 12:00 val. Festivalio uždarymas: Liepos 15 d. 15:00 val. Ištikimiausi fanai jau gali įsikurti festivalio teritorijoje nuo trečiadienio 18:00 val.

2. Verta prisiminti ir pasiskaityti festivalio taisykles. Skaitome čia: VA Gidas

3. Info centras. Čia teikiama info visais klausimais. Kreipkis, jei kažką radai, pametei ar šiaip nesupranti, kas vyksta. Info centre galima pasikrauti savo telefono aparatą (būtinai atnešk ir pakroviklį, nes mūsų ištekliai riboti), pranešti apie atradimus, praradimus ar palikti pasaugoti deimantus bei briliantus. Čia kreipkis, jei prireiks net ir medikų pagalbos.

5. Prekybininkai. Festivalyje veiks trys kavinės. Vegetarai nepamiršti. Jais rūpinsis „Balti drambliai“. Daugelio pamėgti „Bebro blynai“ vėl džiugins eilėmis, o tradicinėje festivalio virtuvėje rasi ir sočių užkandžių, ir klasikinių lietuviškų patiekalų. Kainos teisingos.

6. Festivalio metu reikės daryti pasirinkimus, nes visur suspėti ir viską pamatyti bus sunku. Tad planuok savo laiką ir prioritetus iš anksto.

7. Programėlė. Apie esminius festivalio įvykius sužinosi iš festivalio programėlės, kurią gausi patekdamas į festivalį. Jei netyčia ją pamesi, naujos reikalauk festivalio info centre.

8. Pasirūpink savimi ir nepamiršk būtiniausių daiktų, kurie tau pravers festivalio metu. Keturios dienos - ne juokai, ir greičiausiai tau prireiks švarių drabužių, higienos priemonių, patogios avalynės, žibintuvėlio, dantų šepetėlio, priemonių nuo super uodų ir t.t. Visų 17 nuolaidų kortelių festivalio metu tau neprireiks.

9. Dušai. Jų nėra. Juos puikiai atstos Šventoji. Ji srauni, bet ne agresyvi, tačiau rekomenduojame nesimaudyti, jei jūra iki kelių...

10. Pramogos. Jos nieko nekainuoja, tad dalyvauk drąsiai ir užtikrintai. Į daugumą festivalio veiklų registruokis Info centre. Pavėluosi - pats kaltas. Fudbalas laukia sportiškiausių, pajėgiausios gerklės kviečiamos į MC Growl kovas, gitarų virtuozai net ir su nederančiomis gitaromis laukiami Oro gitarų kovose.

11. Ramus kempingas. Utopija.

12. Naktis. Nuobodžiauti neteks. Trankios oldskūlinės rokotekos arba naktinis siaubo kinas ir muzikinė dokumentika. Nemiegok!

13. Bilietai. Taupyk ir jais pasirūpink iš anksto, nes festivaliui prasidėjus bilietai bus brangesni. Šiuo metu už bilietą mokėsi 95 Lt. Juos platina Tiketa (visos kasos ir internetas).

Iki susimatymo Anykščiuose. Kur velnias nešė akmenį…

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.34532499sec.