Kauno turizmo informacijos centras kviečia į ekskursiją «Oro uostas iš arti»

Kauniečiai bei miesto svečiai visą gruodį kviečiami į Kauno turizmo informacijos centro organizuojamas kalėdines ekskursijas. Jų metu bus galima apsilankyti Kauno oro uosto skrydžių valdymo centre, pajusti tikrą Senamiesčio požemių dvasią bei pasinerti į šokolado paieškas.

Šį penktadienį, gruodžio 14 d., 13 val., organizuojamos ekskursijos „Oro uostas iš arti" metu bus galima susipažinti su Kauno oro uosto darbu. Ši ekskursija turėtų būti įdomi visiems, kam dar neteko iš arti stebėti kylančio ar besileidžiančio didžiulio orlaivio, stovėti pakilimo take ar stebėti, kaip įžiebiama pakilimo tako apšvietimo sistema.

Ekskursijos metu taip pat bus galima apsilankyti skrydžių valdymo centre bei išgirsti kaip lėktuvų pilotams perduodami nurodymai, pamatyti, kaip vyksta keleivių bagažo patikra, susipažinti su specialiųjų oro uosto tarnybų technika bei darbu iš arti.

Visus smaližius gruodžio 22 d., 12 val., ir gruodžio 29 val., 12 val., šokolado kvapas įsuks į kalėdinį Kauno šurmulį. Ekskursija „Šokoladu kvepiantis Kaunas" pakvies kartu pasinerti į šokolado paieškas Kaune. Ekskursijos metu ne tik bus įvairiose miesto vietose ieškoma paslėptų šokolado plytelių, bet bus galima skanėstų pasigaminti ir patiems.

Artėjant šventėms vilios ne tik šokolado kvapas, bet ir Kauno požemiuose įsikūrę istoriniai vaiduokliai bei angelai, kurie skelbs džiugią žinią apie artėjančias šventes.

Pajusti tikrą požemių dvasią, apsilankyti istoriniuose pastatuose, pasakojančiuose dar viduramžių ar renesanso laikų istorijas, išgirsti legendas apie kunigaikščius bus galima gruodžio 22 d., 12 val., ir gruodžio 28 d., 15 val., ekskursijos „Angelų paieška Kauno požemiuose" metu.

Daugiau informacijos apie ekskursijas bei ekskursijų užsakymas telefonu (8 37) 323 436, el.p. [email protected].

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.511976sec.