Rezidor - viena etiškiausių įmonių pasaulyje

Viešbučių tinklas jau keturi metai iš eilės gauna prestižinį apdovanojimą

Viena iš sparčiausiai augančių viešbučių įmonių pasaulyje Rezidor Hotel Group išlieka Pasaulio etiškiausių kompanijų sąraše. Jungtinių Valstijų ekspertų grupė Ethisphere jau ketvirtus metus apdovanoja Rezidor už tvarią etišką lyderystę.

“Be galo didžiuojamės šiuo pasiekimu. Jau nuo 2010 metų gauname vienos iš etiškiausių pasaulio įmonių pripažinimą. Šis apdovanojimas tai kartu ir mūsų Atsakingo verslo programos pasekmė. Etiškumas – vienas iš pagrindinių sėkmingo verslo elementų. Laikomės šių standartų, prisitaikydami prie šiandieninės aplinkos“ – teigė Wolfgang M. Neumann – Rezidor Valdybos pirmininkas ir prezidentas.

Ethisphere vertino įmones daugiau negu 100 šalių ir 36 skirtingose pramonės šakose. Tyrimo metodologija apima etikos kodeksų apžvalgą, teisminius ginčus, įmonės istoriją. Taip pat vertinama investicijos ir inovacijos bei tvaraus verslo praktikos. Atsižvelgus į vadovų siūlymus, pramonės šakos kolegų bei tiekėjų ir klientų atsiliepimus renkamos etiškiausios pasaulio įmonės.

“Šiais metais išaugo ne tik įmonių, norinčių gauti įvertinimą skaičius, bet ir pačios organizacijos tapo proaktyviomis:pačios kuria iniciatyvas, plečia etikos programas“ – teigė Ethisphere vykdantysis direktorius Alex Brigham. „Džiaugiamės, kad 2013 metais lyderiaujančios įmonės pasinaudoja koreliacija tarp etiško elgesio ir geresnių įmonės rezultatų“.

Atsakingo verslo programa veikia Rezidor grupės viešbučiuose jau nuo 1989 metų. Socialinių ir etinių klausimų sprendimas – tik dalis šios programos. Darbuotojų ir svečių sveikata ir saugumas bei neigiamos įtakos aplinkai mažinimas – kiti šios programos tikslai. Atsakingo verslo programa – privaloma kiekvienam viešbučio darbuotojui. Viešbučių tinklas prisideda prie Childhood foundation (liet. Vaikystės fondas) veiklos bei yra prisijungęs prie atsakingų įmonių tinklo Global Compact. Vienas iš paskutinių Atsakingo verslo programos tikslų – Think Planet programa, kurios tikslas – iki 2016 metų 25 % sumažinti energijos suvartojimą visuose tinklui priklausančiuose viešbučiuose.

Apie Rezidor

Rezidor yra viena iš sparčiausiai augančių Carlson Rezidor Hotel Group tinklui priklausančių viešbučių įmonių pasaulyje. Grupės portfelyje yra daugiau kaip 430 veikiantys ir ruošiami veiklai viešbučiai, turintys daugiau kaip 95,000 kambarių daugiau kaip 70 šalių.

Rezidor veikloje naudoja prekinius ženklus Radisson Blu, Park Inn by Radisson Europoje, Vidurio Rytuose ir Afrikoje kartu su Club Carlson lojalumo programa dažniau besilankantiems viešbučių svečiams. Pasirašęs pasaulinės licenzijos sutartį su žymiaisiais Italijos mados namais Missoni, Rezidor vykdo veiklą ir vysto naujo gyvenimo būdo prekinį ženklą Hotel Missoni. Nuo 2012 metų rugsėjo Rezidor taip pat valdo ir vysto Regent viešbučius Europoje, Vidurio Rytuose ir Afrikoje.

2006 m. lapkritį Rezidor vertybiniai popieriai pradėti listinguoti Stokholmo Vertybinių Popierių Biržoje. Carlson įmonė, įsikūrusi Mineapolyje (JAV) yra pagrindinė akcininkė.

Pagrindinė Rezidor būstinė yra įsikūrusi Briuselyje, Belgijoje. Daugiau informacijos apie Rezidor tinklapyje www.rezidor.com

Apie Ethisphere Institutą

Ethisphere® Institutas – tai mokslinais tyrimais užsiimanti, vieną iš pirmaujančių tarptautinių ekspertų grupė skirta kurti ir dalintis patirtimi. Instituto veikla apima verslo etiką, korporatyvinę ir socialinę atsakomybę, antikorupciją bei tvarumą. Ethisphere leidžia ketvirinį žurnalą, kuriame skelbia Etiškiausių pasalulyje įmonių sąrašą. Ethisphere vertina tik trečiųjų įmonių programų atitikimus Ethics Inside®, Compliance Leader Verification™ ir antikorupcinės programos atitikimus. Daugiau informacijos apie institutą rasite: www.ethisphere.com

Daugiau informacijos suteiks:

Inge Huijbrechts, Atsakingo verslo viceprezidentė[email protected]

Christiane Reiter, Vyr. korporatyvinės komunikacijos direktorė [email protected]

Renu Snehi, Vyr. korporatyvinės komunikacijos direktorė [email protected]

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74527597sec.