Šiauliuose atidaromas «SPLIUS nuotykių parkas»

Gegužės 18 d. Šiaulių m. savivaldybės atgaivintame Centriniame miesto parke bendrovė „UNO Parks“ atidaro „SPLIUS nuotykių parką”. Greta senųjų atrakcionų įsikūrusiame parke bus galima laipioti medžiuose įrengtose trasose.

„Džiaugiamės radę bendradarbiavimo būdą, kurio dėka miesto parkas, buvęs apleistas, primenantis šabakštyną ir nelankomas, šiandien vėl atgis. SPLIUS - tai ne tik viena didžiausių telekomunikacijos bendrovių, bet ir savo miesto patriotė bei entuziastė. Ne kartą dėjome pastangas pjaudami žolę ir prisidėdami savo lėšomis, kad centre esantis parkas vėl taptų patrauklus, todėl džiaugėmės galėdami prisidėti prie naujų pramogų atsiradimo Šiauliuose ir tuo, kad atgijusiame parke laiką leisti galės jaunimas ir šeimos“, – sako SPLIUS generalinis direktorius ArymantasKlapatauskas.

„SPLIUS nuotykių parkas” yra ketvirtasis bendrovės „UNO Parks“ valdomas nuotykių parkas Lietuvoje, į jį investuota per 0,4 mln. litų. 2009 m. įkūrusi nuotykių parkus Druskininkuose ir Vilniuje, šiemet atidariusi naujus nuotykių parkus Kaune ir Šiauliuose, bendrovė valdys didžiausią nuotykių parkų tinklą Baltijos šalyse.

„UNO Parks“ direktorius Marijus Krasnickas, tikina, kad naujasis nuotykių parkas Šiauliuose bus plečiamas atsižvelgiant į lankytojų polinkius. „Skatinsime aktyvų ir sportišką gyvenimo būdą, pasiūlysime įvairių programų renginiams, sieksime įsilieti į miesto gyvenimą“.

Parke vaikams ir suaugusiems įrengtos 5 trasos medžiuose, galima įveikti per 90 įvairių rungčių.

„Tikimės, kad Šiaulių miesto centre įsikūręs pramogų parkas taps puikia galimybe įdomiai praleisti laisvalaikį šiauliečių ir miesto svečių šeimoms. Ypač malonu, kad bus sutvarkyta ir prižiūrėta puiki viešoji erdvė, esanti pačiame miesto centre“, - sakė Šiaulių miesto meras Justinas Sartauskas.

Gegužės 18-ąją, parko atidarymo dieną, nuo 12 val. Centrinis miesto parkas virs cirko arena su magais, žonglieriais ir oro akrobatėmis. Mažieji parko lankytojai galės užsiimti teminėse dirbtuvėlėse: gamintis suvenyrus, išsipaišyti veidus, rungtis dėl prizų.

Kontaktai

UAB UNO Parks direktorius Marijus Krasnickas, 861125611, [email protected]
UAB SPLIUSMarketingo projektų vadovė Aušra Vaitkevičienė, 865659090, a[email protected]

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.83506608sec.