Juodkrantė «Bitėlando» svečiams skirs daugiau dėmesio

Šiemet „Bitėlando“ šventė bus rengiama, kol dar neprasidėjęs vasaros sezono įkarštis. Neringos meras teigia, kad tuo metu Juodkrantėje bus mažiau turistų, todėl šventės svečiams bus teikiamas išskirtinis dėmesys. Jubiliejinis dešimtasis „Bitėlandas“ vyks liepos 6 dieną.

„Renginys vyks, kai dar nebus prasidėjęs turistų pikas, todėl atvykusieji į „Bitėlandą“ galės išvengti spūsčių, sulaukti greitesnio aptarnavimo kavinėse ar net surasti pigesnių vietų nakvynei, – sako Neringos meras Darius Jasaitis. – Šioje šventėje esu buvęs kelis kartus kartus ir įspūdžiai būdavo patys geriausi – nuostabūs koncertai ir bendravimas su draugais, todėl Neringoje jos laukia visi.“

Dešimtąjį kartą šeimas ir draugus suburiančiam renginiui šiemet organizuojama ypatinga programa „Ilgai ir laimingai“. Šventėje svečiai galės mėgautis populiariausių lietuvių ir užsienio šalių pasakų interpretacijomis.

„Kartais visi pagalvojame, kaip būtų gera pasijusti lyg pasakoje – tiesiog pabėgti nuo kasdienių rūpesčių, linksmai leisti laiką, gerai pailsėti ir patirti, ką nors netikėto. Būtent tai norime suteikti mūsųvartotojams ir draugams. Šventėje jie galės pasijusti dar nepasiekę „Bitėlando“ – vos persikėlę per marias“,–sako „Bitė Lietuva“ generalinis direktorius ChrisasRobbinsas.

Renginio organizatoriai kol kas neatskleidžia renginio detalių ir atlikėjų, bet pataria rezervuoti visą savaitgalį ir būti tikriems, kad bus pasakiška – „Bitėlande“ pasirodys Lietuvoje ir pasaulyje pripažinti artistai.

Praėjusiais metais „Bitėlandas“ į Juodkrantę pritraukė daugiau nei 12 tūkst. svečių. Šventės teritorija buvo papuošta kaip jaukus miestelis, kurio gatvėse vyko įvairios pramogos. Tradicinis „Bitėlando“ renginys „Bitės“ klientams rengiamas jau nuo 2003 metų.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47725511sec.