«Bitėlande» vokiečiai «FoolsGarden» dainuos lietuviškai

„Bitėlando“ organizatoriai atskleidė, kokios grupės pasirodys liepos 6 d. Juodkrantėje organizuojamoje „Bitės“ klientų šventėje. Vieni iš scenoje pasirodysiančių žvaigždžių – Vokietijosgrupė „FoolsGarden“, kuri svečiams parengs repertuarą ir lietuvių kalba.

Prie ypatingos renginio programos sukūrimo prisideda ir lietuviškos grupės bei atlikėjai. „Bitėlando“ svečiai renginio scenoje išvys Mantą Jankavičių, RuslanąKirilkiną, Ievą Norkutę, Rytį Ciciną, Kariną Krysko, Liną Rastokaitę ir kitus.

„Simboliška, kad „Bitėlandas“ šiemet švenčia 10-ąjį gimtadienį, o mūsų grupė Lietuvoje pirmą kartą apsilankė 2003 m. – taip pat prieš 10 metų. Švęsime dvigubą sukaktį, –juokauja grupės lyderis Peteris Freundenthaleris. – Nuo tada, kai pirmą kartą grojome lietuvių publikai, iki dabar jūsų šaliai jaučiame ypatingus sentimentus. Tai lyg stebuklų krantas, kuriame galima pasikrauti ypatingos energijos.“

P.Freundethaleris prisimena, kaip vieno koncerto Lietuvoje metu visai naują jų hitą „Dreaming“ mintinai dainavo 8000 žmonių. „Stovėjau, žiūrėjau į galingą minią ir negalėjau suvokti, iš kur jie žino visus žodžius. Tąkart iš malonumo ir jaudulio pašiurpo oda. Niekada to nepamiršiu“, – sako grupės lyderis, užburiantis nuoširdumu ir paprastumu.

Įspūdingoje „Bitėlando“ scenoje „FoolsGarden“ atliks garsiausius savo hitus „LemonTree“, „WildDays“, „Dreaming“, „Suzy“, „WelcomeSun“, o taip pat populiariausias dainas iš naujojo albumo „Whois Jo King?“ ir net Marijono Mikutavičiaus dainą „Aš tikrai myliu Lietuvą“.

Kaip ir anksčiau, į „Bitėlandą“ svečiai galės patekti turėdami nemokamus kvietimus. Juos atsitiktine tvarka „Bitė“ siųs savo klientams. Šiais metais užsiregistruoti gauti kvietimą galėsir bendrovės draugai socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje „Bitė Lietuva“. Pastariesiems kiekvieną savaitę iki liepos bus išdalinta po tūkstantį kvietimų. Vienas kvietimas galios keturiems asmenims.

Pernai „Bitėlando“ šventėje dalyvavo daugiau nei 12 tūkst. svečių. „Bitėlando“ šventės yra rengiamos kasmet nuo 2003 metų.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41572213sec.