Viešbučių tinklas Radisson Blu kviečia laimėti kelionę aplink pasaulį

Viešbučių tinklas Radisson Blu pristato vasaros kampaniją. Pagrindinis prizas – kelionė aplink pasaulį su galimybe pačiam pasirinkti kokias šalis pageidaujate pamatyti.

Radisson Blu, vienas iš didžiausių Europos aukštesniosios klasės viešbučių tinklų, tikisi šią vasarą pasaulį užkrėsti Blu manija. Kampanijos, vykstančios internete metu bus galima laimėti kelionę aplink pasaulį apsistojant pasirinktuose Radisson Blu viešbučiuose. Taip pat bus pristatyti ir kiti vasaros sezono pasiūlymai.

“Kad ir kada labiausiai norėtumėte apskrieti aplink pasaulį, kad ir ką labiausiai norėtumėte pamatyti – Radisson Blu gali paversti svajonę realybe – teigia Rose Kutzli, prekės ženklo vice prezidentė. “270 Radisson Blu viešbučiai veikia 62 pasaulio šalyse. Kiekvienas viešbutis siūlo nepamirštamas akimirkas ir patirtis” – papildė ji.

Kampanija vyksta interneto svetainėje http://www.contest.radissonblu.com/. Užsukusių į svetainę bus paprašyta išsirinkti ir pažymėti savo svajonių atostogų vietas ir pramogas – tarp jų – mėlynas dangus, saulėti paplūdimiai, muziejų lankymas, naujų įgūdžių mokymasis ir daugelis kitų. Be to, visi dalyviai turės atsakyti į du klausimus apie Radisson Blu prekės ženklą bei savo svajonių atostogų vietą.

Kampanijos pabaigoje bus išrinktas vienas laimingasis, kūrybiškai atsakęs į klausimą apie savo svajonių atostogas. Pagrindinis prizas – svajonių atostogos dviems žmonėms. Laimėjęs žmogus galės pats pasirinkti kuriuose Radisson Blu viešbučiuose visame pasaulyje nori apsistoti (iš viso 30 naktų). Iš Lufthansa Miles & More programos jis gaus skrydžio bilietus. Kampanija vyksta iki š.m. rugpjūčio 15d. Taisyklės ir detalesnė informacija pateikta http://www.contest.radissonblu.com.

Apie Radisson Blu

Radisson Blu viešbučių tinklui priklauso 356 veikiantys ar ruošiami veiklai viešbučiai, esantys 77 pasaulio valstybėse. Radisson Blu vertybėse - šiuolaikiškas, gyvybingas ir įtraukiantis svetingumas lydimas Yes I Can!SM paslaugų filosofijos. Visi pirmos klasės viešbučiai atliepia šiuolaikinius keliavimo įpročius ir iššūkius (tai užtikrina 100 % svečių patenkinimo programa). HOTELS DESIGNED TO SAY YES!, TM (liet. viešbučiai, kurie sako “Taip”) – šūkis atspindintis Radisson Blu paslaugų teikimo filosofija, kur malonumas slypi detalėse. Tinklo viešbučiai įsikūrę pagrindiniuose miestuose, šalia oro uostų ir laisvalaikio vietovėse visame pasaulyje. Daugiau informacijos: http://www.radissonblu.com/.

Apie Carlson Rezidor Hotel Group

Carlson Rezidor Hotel Group yra viena iš sparčiausiai augančių viešbučių įmonių pasaulyje. Grupės portfelyje yra daugiau kaip 1300 veikiančių ir ruošiamų veiklai viešbučių. Įmonė veiklą vysto daugiau kaip 100 šalių ir teritorijų ir valdo tokius prekinius ženklus: Radisson Blu Radisson®, Park Plaza®, Park Inn by Radisson, Country Inns & Suites By CarlsonSM ir Hotel Missoni. Daugelyje grupės viešbučių veikia lojalumo programa Club CarlsonSM. Carlson Rezidor Hotel Group vienija daugiau kaip 80 000 darbuotojų visame pasaulyje.

Pagrindinės Carslon Rezidor Hotel Group būstinės yra įsikūrusios Mineapolyje, JAV bei Briuselyje, Belgijoje.

http://www.rezidor.com/, http://www.carlsonrezidor.com/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46996403sec.