«Bitėlando» kostiumams sukurti – beveik 6 tūkst. valandų

Liepos 6 d. Juodkrantėje vyksiančiai „Bitėlando“ šventei kostiumus ir grimą kurs stilistas Kęstutis Rimdžius. Kartu su komanda jis žada skirti beveik 6 tūkst. darbo valandųper kurias sukurs daugiau nei 50 skirtingų kostiumų. Stilisto teigimu, savo dydžiu šis renginys yra tikras profesionalumo išbandymas, tačiau atveriakitus kūrybos horizontus.

„Žiūrovai liks nustebinti. Detalių kol kas atskleisti negaliu, bet šiemet pasirinkta renginio tema– „Ilgai ir laimingai“ – man suteikia plačią kūrybos amplitudę. Juk pasaka nebūtinai yra barokinės suknelės ir milžiniški perukai – į viską žvelgiame moderniai ir kitaip. Bus labai įdomu“, – tvirtina „Kukla Beauty Box“ stilistas - kirpėjas K. Rimdžius.

Meistras prisipažįsta, kad renginio tema jam pasirodė artima asmeniškai. „Visi scenoje pasirodysiantys pasakų herojai yra susiję su įvairiais mano gyvenimo tarpsniais. Eskizuodamas kostiumus kartais grįždavau į tuos laikus, kai jaučiausi vaikas, kai galėjau kurti ir daryti kitaip. Kurdamas „Bitėlandui“galėjau atsigręžti į savo kūrybos pradžią“, – atsiveria K. Rimdžius.

Tai jau ne pirma „Bitėlando“ šventė, kurios scenoje pasirodys K. Rimdžiaus sukurti kostiumai. Anksčiau jis aprengė Anželikos Cholinos trupę, kuri pristatė specialiai šiai šventei sukurtą pasirodymą.

„Bitėlandą“ rengiame jau dešimt metų, per kuriuos sutikome daug draugų ir kartu su jais mėgaujamės reginiu scenoje. Šiemet – jubiliejus, todėl ir šventė bus ypatinga. Svečiams paruošėm neįtikėtiną programą, o K. Rimdžius – įspūdingą regintį“, – teigia „Bitė Lietuva“ generalinis direktorius ChrisasRobbinsas.

Pradėjus svečių į renginį registraciją, vos per dvi savaites norą dalyvauti pareiškė virš 9 tūkst. svečių. Iš jųdaugiau nei 2 tūkst. svečių užsiregistravo socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje „Bitė Lietuva“. Jame kas savaitę bendrovė išdalina po 1 tūkst. pakvietimų. Kiekvienas pakvietimas yra skirtas keturiems asmenims.

Šiemet „Bitėlando“ svečiai išvys lietuviškai dainuojančius „FoolsGarden“ ir pasakos herojais virtusius atlikėjus iš Lietuvos.Teatralizuoto pasirodymo metu scenoje pasirodys garsūs Lietuvos dainininkai: Mantas Jankavičius, Ruslanas Kirilkinas, Ieva Narkutė, Rytis Cicinas, Karina Krysko, Lina Rastokaitė ir kiti.

Pernai „Bitėlando“ šventėje dalyvavo daugiau nei 12 tūkst. svečių. „Bitėlando“ šventės yra rengiamos kasmet nuo 2003 metų.Informacinis renginio rėmėjas – TV3, renginį organizuoja bendrovė„Motiventti“.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.6432631sec.