«Bitėlando» svečiai jau rezervavo pusę Juodkrantės

Artėjančiam savaitgaliui jau dabar yra užrezervuota apie pusę visų miegamų vietų Juodkrantėje, o du viešbučiai praneša nebeturintys laisvų kambarių. Juodkrantės turizmo informacijos centro atstovai prognozuoja, kad netrukus bus užrezervuotos ir kitos laisvos vietos miestelyje, kuriame liepos 6 d. siaus „Bitėlando“ šventė.

„Patariu nelaukti paskutinės minutės ir vietas rezervuoti jau dabar. Artėjant „Bitėlandui“ sulaukiame žymiai daugiau skambučių iš gyventojų. Jie domisi, kur galima apsistoti, išsinuomoti dviračius, ką galima apžiūrėti Juodkrantėje ir visoje Kuršių nerijoje, kaip atvykti ir kiek kainuoja įvažiavimas į Neringą. „Bitėlando“ svečiams jis yra nemokamas“, – pasakojo Juodkrantės turizmo informacijos specialistė Gintarė Balnienė.

Ji pastebi, kad „Bitėlandas“ kasmet sulaukia bent keliolikos tūkstančių svečių, todėl vietos gyventojai savaitgaliui ruoštis pradėjo iš anksčiau. „Žvejai žuvį rūko visu pajėgumu, o kavinės ir parduotuvėsruošiasi dirbti ilgiau. Dažnai atvykę į šventę žmonės lieka ilgesniam laikui. Čia galima pasigrožėti Kuršių nerija, įkvėpti gryno ir gaivaus pajūrio oro ir atgauti jėgas Baltijos jūroje“, – pasakoja G. Balnienė.

„Šiemet žmonės į „Bitėlandą“ registravosi labai aktyviai. Ypač didelio susidomėjimo sulaukėme socialiniame tinkle „Facebook“, kur savo draugams padovanojome beveik 3 tūkst. kvietimų keturiems asmenims. Labai gera, kad šios šventės laukiame tiek mes, tiek mūsų draugai“, – prisiminė „Bitės“ vadovas ChrisasRobbinsas.

Norą keliauti į „Bitėlandą“ išreiškė 15 tūkst. „Bitės“ klientų, draugų ir partnerių, kurie šią savaitę gaus kvietimus keturiems asmenims. Svečiams rengiamaprograma „Ilgai ir laimingai“: populiarūsLietuvos ir užsienio šalių atlikėjai interpretuos įvairias pasakas.

Šių metų renginyje svečiai išvys lietuviškai dainuojančius „FoolsGarden“ ir pasakos herojais virtusius atlikėjus iš Lietuvos.Teatralizuoto pasirodymo metu scenoje pasirodys garsūs dainininkai: Mantas Jankavičius, RuslanasKirilkinas, IevaNarkutė, RytisCicinas, KarinaKrysko, Lina Rastokaitė ir kiti.

Pernai „Bitėlando“ šventėje dalyvavo daugiau nei 12 tūkst. svečių. „Bitėlando“ šventės yra rengiamosnuo 2003 metų.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.62895012sec.