Atostogautojų pageidavimai viršijo paklausą

Įpusėjus liepai tarptautinis kelionių organizatorius TEZ TOUR skelbiasi pardavęs jau virš 70 proc. viso vasaros sezono kelionių ir dėl didžiulės paklausos ketina pasiūlyti papildomus skrydžius į lietuvių ypač mėgstamą Kretos salą. Tikimasi, kad rudenėjant kelionėmis į Europos kurortus susidomės tiek jaunimas, šeimos su mažais vaikais, tiek visi, pritrūkę vasaros atostogų.

„Šiemet vasaros pardavimai vyksta ypač sklandžiai, lietuviai aktyviai įsigyja keliones visomis mūsų siūlomomis kryptimis. Pernai metų tą patį laikotarpį jau lenkiame 17 procentų. Populiariausia, kaip ir kelerius pastaruosius metus, – Turkija. Į ją pardavėme daugiau kaip 80 proc. suplanuotų kelionių“, – kalbėjo TEZ TOUR Viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vadovė Inga Aukštuolytė.

„Įvertinus sėkmingai vykstančius vasaros sezono pardavimus ir kylantį kelionių į Kretą deficitą, poilsiautojams siūlome net 6 papildomus skrydžius į šią salą. Jie bus vykdomi šeštadieniais nuo rugsėjo 14 d. imtinai“, – sakė kelionių organizatoriaus atstovė. 2012 m. pabaigoje TEZ TOUR užsakymu „Spinter“ atlikto rinkos tyrimo dėl atostogų prioritetų duomenimis, Graikija į geidžiamiausių atostogų šalių dešimtuką kasmet patenka jau nuo 2009-ųjų.

Pasak turizmo specialistų, į Kretos salą rudenėjant dažniau vyksta romantiško poilsio ieškančios poros, jaunimas, taip pat senjorai ir mažamečių vaikų turinčios šeimos, mat sušvelnėja temperatūra (saloje būna labai šilta, bet jau ne vasariškai karšta) ir prasideda vaisių derlius.

„Nors oras rugsėjį ar spalį Kretoje būna gaivesnis nei vasarą, salą skalaujančios net 4 jūros būna gerokai įšilusios, o vėjai būna švelnūs. Visa Graikija tokiu metu jau džiaugiasi vaisių derliumi, todėl mūsų poilsiautojai Kretoje gali mėgautis tikra bobų vasara. Tai galimybė atostogomis ypač geromis sąlygomis pasidžiaugti visiems, kurie vasarą to negalėjo padaryti, mat kurortuose nukrenta paslaugų kainos ir kiek sumažėja žmonių“, – atostogų rudenį privalumus vardijo I. Aukštuolytė.

Minėto rinkos tyrimo duomenimis, bendrovei TEZ TOUR savo atostogas patiki net 27 proc. apklaustų poilsiautojų. Jie nurodė, kad jų apsisprendimą labiausiai lemia ankstesnė teigiama atostogų su šiuo kelionių organizatoriumi patirtis.

Apie TEZ TOUR:

Tarptautinis kelionių organizatorius TEZ TOUR, savo veiklą pradėjęs 1994 m., šiandien vienija net 29 tarptautines kompanijas ir patenka į pagrindinių Europos kelionių organizatorių, tokių kaip „Tui“, „Thomas Cook“ bei „Thompson“, penketuką.TEZ TOUR kompanijai taip pat priklauso turistų puikiai įvertinti ir pamėgti „Amara“ tinko viešbučiai Turkijos kurortuose bei šalia Antalijos krantų plaukiojanti didžiulė jachta „Antalian“. Tarptautinei kompanijai TEZ TOUR priklausantis TEZ TOUR LIETUVA šiemet švenčia veiklos dešimtmetį. Per veiklos metus TEZ TOUR Lietuvoje išskraidino apie pusę milijono turistų, o visas holdingas vien pernai atostogauti išlydėjo du milijonus turistų. Vasaros sezonu TEZ TOUR iš Lietuvos skraidina į Turkijos, Graikijos (Kretos, Rodo), Ispanijos (žemyno, Maljorkos), Bulgarijos kurortus, žiemą kelionės vykdomos į Tenerifę, Egiptą, Tailandą bei Austrijos ir Italijos slidinėjimo kurortus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43943sec.