Įvertinta Neringos kurorto teikiamų paslaugų įvairovė

Neringos kurortas pelnė apdovanojimą už jame teikiamų turizmo paslaugų visumą. Konkurse „Lietuvos turizmo traukos vietovė 2013. Turizmas pritaikytas visiems“ Neringai skirta trečioji vieta.

Šiame konkurse buvo kviečiamos dalyvauti visos turistinės vietovės, kurių lankomi objektai ir teikiamos paslaugos yra pritaikytos ir siūlomos visiems turistams, nepriklausomai nuo jų fizinių apribojimų, negalios ar amžiaus.

Pastaraisiais metais Neringos savivaldybė ir kurorto verslininkai ypatingą dėmesį skyrė paslaugų ir laisvalaikio galimybių įvairovės vystymui ir pritaikymui įvairių poreikių turintiems lankytojams – paplūdimiuose įrengtos aktyvaus sporto zonos, vystoma dviratininkams skirta infrastruktūra, gausėja vaikų žaidimų įrengimų, žmonėms su negalia pritaikytas Saulės laikrodžio ant Parnidžio kopos lankymas, šioje gyvenvietėje įrengti porankiai ties laiptais, nuvažiavimais. Vienas sėkmingiausių pastarųjų metų projektų – suaugusiems, vaikams ir žmonėms su negalia pritaikyti orientavimosi sporto parkai. Tai tik keli pastarųjų metų projektai. Neringos savivaldybės meras Darius Jasaitis žada, kad jų bus ir daugiau.

„Neringos kurortas yra svetingas kiekvienam turistui. Svarbiausia, kad kiekvienas į šį kraštą atvykstantis būtų neabejingas išskirtinės laisvės pojūčiui, pasižymėtų pagarba ir meile šio krašto gamtiniam ir kultūriniams paveldui. Džiaugiamės, kad buvo įvertintos mūsų pastangos pristatyti Kuršių nerijos ir Neringos vertybes įvairioms lankytojų grupėms“, - kalba Neringos savivaldybės meras Darius Jasaitis.

Pelnyta trečioji vieta patvirtina, kad Neringos kurortas išsiskiria laisvalaikio galimybių įvairove, leidžiančia poilsiu išskirtiniame šalies ir Baltijos jūros regiono kurorte mėgautis tiek jaunimui, šeimoms su mažyliais, tiek ir senjorams. Čia vietą suras aktyvaus poilsio mėgėjai, lėti romantikai bei specialių poreikių turintys turistai.

Baigiamasis EDEN projekto „Lietuvos turizmo traukos vietovė 2013. Turizmas pritaikytas visiems“ renginys vyko šiandien, liepos 24 – ąją dieną. Neringos kurortas pakviestas įsijungti į EDEN asociacijos veiklą.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76253009sec.