Naujas DVD apie Vilnių – itin nestandartinėje pakuotėje

Nematytas puodelio formos daiktas, kuris nieko bendro su karštaisiais gėrimais neturi, tai neseniai pasirodęs naujas DVD apie Vilnių, išleistas nestandartinėje pakuotėje. Puodelio formos DVD dėžutė sukurta ir parinkta siekiant išsiskirti – atkreipti žmonių dėmesį į mūsų šalį, jos gražiausius miestus, kurortus bei lankytinas vietas. Tai padaryti nėra lengva, tačiau Lietuvos vietovės vertos didžiulio dėmesio.

Kodėl puodelio forma – klausinės ne vienas. Atsakymas paprastas: todėl, kad kiekvienam svečiui paprastai pasiūlome puodelį karšto gėrimo. Būtent šis paprastas gestas parodo, kad stengiamės sukurti jaukią ir malonią atmosferą, parodome dėmesį. Tą patį reprezentuoja ir DVD „Cup“ puodelio formos suvenyras „Vilnius“. Norima, kad šalies svečiai galėtų pamatyti ne tik nuostabius Lietuvos sostinės vaizdus, bet pajustų dėmesį, jaukumą ir puikias emocijas lankydamiesi čia.

Tai ir pirmasis lietuviškas DVD atvirukas, paruoštas siųsti paštu visiems draugams, išsibarsčiusiems po pasaulį (laiško siuntimo forma – kitoje dėžutės pusėje). – A cup of warm welcome, we say. You’ll definetely get more than that. (– Puodelis šilto priėmimo, mes sakome. Jūs tikrai gausite daugiau, angl.)

Turime ką parodyti, jaučiame didžiulį norą pristatyti mūsų šalį – tik reikalinga mažytė intriga, sukelianti susidomėjimą ir norą pamatyti daugiau. Pristatyk Vilnių, nustebink draugus visame pasaulyje ir pakviesk visus atostogų į Lietuvą!

www.onvacation.lt

Štai linkas į video:

http://www.youtube.com/watch?v=iatVuYyX8Dg


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51278996sec.