Lietuviai be atostogų neliks – plečiamos skrydžių programos į kitas šalis

Neprognozuojama situacija Egipte daugelį pasaulio kelionių organizatorių privertė koreguoti iš anksto patvirtintus skrydžių grafikus. Egipto, kaip vienos iš vasaros atostogų krypčių, netekimas privertė savo planus keisti ir dalį lietuvių. Tarptautinis kelionių organizatorius TEZ TOUR, atsižvelgdamas į susidariusią situaciją, organizuoja papildomus skrydžius į kitas vasaros atostogoms tinkamas šalis. Į kurortinius Turkijos regionus suplanuota 15 papildomų reisų: 4 – į Bodrumą, 11 – į Antaliją. Kretos salos vasaros kelionių programa didinama 4 skrydžiais.

„Likusiam vasaros sezonui, kompensuodami Egipto krypties uždarymą, sukursime beveik 3000 vietų turistams. Situacijos neapibrėžtumas sukėlė keblumų ir mums, ir atostogas planuojantiems žmonėms. Dar tik besiruošiantiems atostogauti, mūsų papildomi skrydžiai palengvins apsisprendimą ir pasirinkimą, o tie, kurie jau turi įsigiję kelionių paketus į Egiptą, lengviau ras sau alternatyvų“, – sakė TEZ TOUR Lietuvoje Viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vadovė Inga Aukštuolytė.

Atšaukti keliones į Egiptą buvo nuspręsta LR Užsienio reikalų ministerijai sugriežtinus rekomendacijas dėl vizitų į šalį ir situacijai joje iš esmės negerėjant. Tarptautinis kelionių organizatorius TEZ TOUR stabdo skrydžius į Hurgados kurortus iki š.m. rugsėjo 30 d. imtinai.

Apie TEZ TOUR:

Tarptautinis kelionių organizatorius TEZ TOUR, savo veiklą pradėjęs 1994 m., šiandien vienija net 29 tarptautines kompanijas ir patenka į pagrindinių Europos kelionių organizatorių, tokių kaip „Tui“, „Thomas Cook“ bei „Thompson“, penketuką.TEZ TOUR kompanijai taip pat priklauso turistų puikiai įvertinti ir pamėgti „Amara“ tinko viešbučiai Turkijos kurortuose. Tarptautinei kompanijai TEZ TOUR priklausantis TEZ TOUR LIETUVA šiemet švenčia veiklos dešimtmetį. Per veiklos metus TEZ TOUR Lietuvoje išskraidino apie pusę milijono turistų, o visas holdingas vien pernai atostogauti išlydėjo du milijonus turistų. Vasaros sezonu TEZ TOUR iš Lietuvos skraidina į Turkijos, Graikijos (Kretos, Rodo), Ispanijos (žemyno, Maljorkos), Bulgarijos kurortus, žiemą kelionės vykdomos į Tenerifę, Egiptą, Tailandą bei Austrijos ir Italijos slidinėjimo kurortus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40180993sec.