Studente, pažink ir pamilk miestą, kuriame studijuoji!

Rugsėjo 17 – 22 dienomis Vilniuje rengiama akcija „Studente, pažink ir pamilk miestą, kuriame studijuoji!“. Jaunimo pamėgtoje akcijoje, kuri vyks jau septintą kartą, dalyvauja Vilniaus muziejai, parkai, taip pat naujai duris atvėręs Vytauto Kasiulio dailės muziejus.

Per šešias akcijos dienas studentai kviečiami įdomiai praleisti laiką, pramogauti ir kartu pažinti Vilnių. Ekskursijas po muziejus su gidais studentams dovanoja Bažnytinio paveldo muziejus, Genocido aukų muziejus ir Tuskulėnų memorialinis kompleksas. Nemokamus apsilankymus skiria Europos parkas, Energetikos ir technikos muziejus, Lietuvos kino, teatro ir muzikos muziejus, VU Botanikos sodas Kairėnuose ir Vilniaus universiteto muziejus.

Ieškantiems pramogų įspūdingą skrydį per Nerį žada nuotykių parkas „UNO Park“, įsikūręs Antakalnyje, o Vilniaus turizmo informacijos centras rengia smagų pažintinį žaidimą „10 mįslių ir aš laimiu“ bei ekskursiją po gražiausias Vilniaus senamiesčio vietas.

„Stengiamės sukurti tokią programą, kuri leistų studentams laisvai suplanuoti savo laiką, eiti į ekskursijas arba tiesiog nemokamai aplankyti įdomius Vilniaus muziejus. Partnerių dėka šįmet programoje galės sudalyvauti iki 600 studentų. Tikimės, kad jaunimas pajus miesto žavesį, mėgausis gerai praleistu laiku ir vėliau dar ne kartą sugrįš į aplankytas vietas su savo draugais“ – sako VšĮ Vilniaus turizmo informacijos centro ir konferencijų biuro direktorė Jolanta Beniulienė.

Akcija „Studente, pažink ir pamilk miestą, kuriame studijuoji“ vyksta kasmet rugsėjo mėnesį. Akcijoje gali dalyvauti tik užsiregistravę studentai, tel. 8 5 250 5895 (darbo dienomis nuo 14 iki 17 val.). Daugiau informacijos svetainėse www.vilnius-tourism.lt ir www.vilnius-events.lt.

Organizatorius – VšĮ Vilniaus turizmo informacijos centras ir konferencijų biuras.

PROGRAMA (pdf)

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85965705sec.