Žiemoti Lietuvoje nereiks: «Novaturas» plečia kelionių pasiūlą

Reaguodamas į klientų poreikius, didžiausias Baltijos šalyse kelionių organizatorius „Novaturas“ plečia atostogų pasirinkimą žiemos sezonui. Siūloma didesnė kelionių įvairovė į Dubajų, Indijos Goa regioną, Tenerifę bei sezono naujiena – žiemiškoji Antalija, kurioje kviečiama sutikti ir naujuosius metus.

„Reaguodami į susidariusią situaciją Egipte, ieškojome galimybių praplėsti žiemos kelionių pasiūlymus, kad visi norintys turėtų galimybę pailsėti. Padvigubinome skrydžių skaičių į Tenerifę, išplėtėme poilsines programas ir pasiūlėme itin patrauklias kainas į tolimuosius kraštus – Indiją ir Dubajų. Taip pat pristatome sezono naujieną – žiemiškąją Antaliją, kurioje tautiečiai galės sutikti šventes“, – komentuoja „Novaturo“ generalinis direktorius Linas Aldonis.

Vadovas teigia, jog po konsultacijų su URM, keliones į populiarųjį Egiptą planuojama atnaujinti nuo spalio 19 d.

„Pirmą kartą pristatoma žiemiškoji Antalija – itin tinkama šeimoms su vaikais dėl ne per karšto klimato bei viešbučių pramogų – šildomų ir dengtų baseinų, turkiškos pirties ir SPA malonumų“, – aiškina L. Aldonis. Regione oro temperatūra rudenį siekia iki 20-26 laipsnių šilumos, žiemą – iki 18 laipsnių šilumos. Skrydžiai vyks nuo spalio 31 d. iki gruodžio 26 d., kelionių paketų kainos prasideda nuo 899 Lt.

Ilgųjų skrydžių keleiviams „Novaturas“ pristatys dar vieną naujovę – skrydžio metu vaišins karštu maistu bei dovanoja nemokamą automobilio stovėjimo vietą oro uosto aikštelėje.

Žiemos kelionėms į egzotinius kraštus taip pat taikomi specialūs kainų pasiūlymai. Norintys pasimėgauti juodaisiais Kanarų paplūdimiais, į amžinojo pavasario salą Tenerifę galės keliauti už iki 40 proc. mažesnę kainą. Spindinčios prabangos miestu vadinamą Dubajų pamatyti siūloma nuo 2099 Lt, o kontrastingąją Indiją ir vakarinėje pakrantėje esantį Goa kurortą – nuo 2499 Lt.

Mėgstantys aktyvų poilsį galės vykti slidinėti į Italiją ir Prancūziją nuo 599 Lt. Klientų patogumui 20 kg bagažo ir slidinėjimo įranga gabenami nemokamai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.11994195sec.